ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Seksi, Kısa ve Düz Saç Modelleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=140084)

Prof. Dr. Sinsi 06-23-2012 11:29 PM

Seksi, Kısa ve Düz Saç Modelleri
 
2010-2011 seksi kısa saç modellerinde favori ünlünüzden veya saç modeli dergilerinden yararlanabilirsiniz; ama yüz şekliniz ve kişiliğinize uyan modeli seçmek çok önemlidir. Nadir durumlar dışında, bu saç modeli çok az çaba gerektirir. Bu kesimin bedeli seçtiğiniz stile ve güzellik uzmanına bağlıdır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Bu kısa saç modelleri yanlarda ve arkalarda çok çeşitli şekillendirilebilirler; ense tarafına kat verilererk saçın tepe kısmına hacim verilebilir. Ön kısımlar alın kısmında kesilerek çarpıcı bir görünüm elde edilebilir.


http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Vizon sarısı, bal rengi ya da altın sarısı saçlar ve koyu kahveler saça sıcak bir hava verecektir.Saçın şekli arkalara ve yanlara verilecek ve üst kısım modern ve feminen bir şekilde arkaya doğru taranabilir.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Bir çok ünlü kısa düz saç kullanmaktadır; ama bu onların saç modelinin sizin yüzünüzde güzel duracağı anlamına gelmez. Sizin saç ve yüz tipinize uyan bir kısa kesim konusunda stilistinizle konuşun. Kısa ve düz saçlarla ilgili en iyi şey de, eğer saçınızdan memnun kalmazsanız, saçınızın kısa sürede uzayacak olmasıdır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.