![]() |
Hoşgeldin Yüreğime
Kapılarımı yıkmaya geldin demek,kilitleri kırıp yüreğimin deRrinlerine
sızmaya ve benni esir almaya öyle mi... Oysa benn hep kaçmıştım senden bunca zaman yıpratılmak korkusuyla.. Ya da köşe bucak saklandığımı sanırkenn bile hep peşimdeydin belki de... Meğerse ne kadar yakınmışım sana; ne kadar içimdeymişsin hiç fark etmedim.. Nice sevda büyütüp göz bebeklerime sakladım ki Bana (şahsıma) seni getirene armağan edeyim diye... Bugün güneş pencereme daha parlak doğduğunda anladım Hayattıma girdiğini... Kışlar daha bir bahardı sanki,baharlar daha bir yeşil gelecekti Artık (gayrı) gönlümün kırlarına... Düşlerim daha pembe;pembelerim daha mavi dolaşacaktı gökyüzünde.... Gözlerim daha bir ışıldayacaktı sebepsiz pırıltılarla etrafı seyredeRrkenn,, ve Hayatt daha yaşanılır olacaktı Artık (gayrı) seninle... Aslında beklemiyordum seni ama iyi ki geldin... Madem ki uzak diyarlardan geldin kalbime dolmak,içimi ısıtmak için... Madem ki baharı serdin yüreğimi üşüten ayazın üstüne ve ışığı oldun göz bebeklerimin... Madem ki gecenin grisine yıldızlar dokuyup, gündüzüme bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş)eş daha kondurarak girdin Hayattıma;.... Öyleyse hoş geldin gözlerime, yüreğime, kalbime sevdiğim hoş geldin....... |
Hoşgeldin Yüreğime
Yüreğime Hoş Geldin SevdaYakınlık duymakmıydı sevgi, can gibi Yoksa, caniçre bir canani yaşatmak Ve kendimi aşarak sana ulaşmak mıydı Seni öyle bir yakın duydum ki Yeşim taşında saklı duran bir yağmurdun sanki Damarlarımda duymakmıydı adımlarını Nabzıma gürz gibi vurmakmıydı, sevgi denilen Seni öyle bir yakın duydum ki Bir anlasam, bir bilsem ne olduğunu Bu sevgiden de öte bir şeydi Seni yakın duymak anlatılmaz bir duyguydu Yoksa, sevgi ve aşk denilen şey bu muydu Seni öyle bir yakın duydum ki Her anımda, her yanımda çoğalan sendin Ve atmosferimde soluklanışını duyan ben Bu sevgiden de öte bilemediğim bir şeydi Ne şarkı, ne şiir ne de yalandan bir masaldın İçimde büyüyen bir ukde capcanlı bir bedendin Ve elle tutulacak kadar gerçek Çağıl çağıl akışınla öylesine yakın Bozkırlarıma can veren sen değilsen, neydi Yakınlık duymakmıydı sevgi, can gibi Caniçre bir canani mı hissetmek meydi yoksa Seni öyle bir yakın duydum ki Gözlerimden bakan sendin, düşlere taşıyan sen Hicretim sanaydı, gönül kıblem sen... Ve ben seni yaşıyor, seni yaşatıyordum Bunun adı sevda ve aşksa eğer Değilse, kimdin, ne idin ateş çemberi gibi Dört mevsimimi kuşatan ateş harmanı Andıkça bulduğum, yandıkça yitirdiğim ne idi Seni öyle bir yakın duydum ki bir nefes gibi Yaşatan sendin beni, yaşayansa ben Bu sendin ey aşk! bu sendin Merhaba! hoş geldin yüreğime |
Hoşgeldin Yüreğime
Dışarıda yağmur var...
Bu kez mutluluktan aglıyor gökyüzü… Hoş geldin, yüregime can veren… Sen oldugun icin, yıldızlar yüregime yakın.. Sadece senin oldugun düşünceler, bende saklı.. Hic olmadıgı kadar güzel hayat şimdi.. Varlıgın beni, bana getiren… Sensin bana huzur veren… Yüregimdeki korkulara… Aklımdaki sorulara… İçimdeki yalnızlıga inat, Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. Bir korkum var, görmek istemedigim.. Bir de sen varsın, yokluğuna isyan ettiğim |
Hoşgeldin Yüreğime
Bilemezken nasıl geçti sensiz bunca zaman
Şimdi bir gün ayrı kalsam yüreğim sanki hazan Hoş geldin gönlüme yürek sızım Uğramasın sana mutsuzluklar beni bulsun kahırların Ben de sana geldim desem elimde yüreğim Bilmem ne eder ne yaparsın yüreğimde sabrım Ben senin için hazırladım kalbimin sarayını İster kal şenlendir istersen kır kapıları Şunu bilki yürek sızım sende saklı adım Belki kimse bilmez ama şahidim Allah’ım Dün neydim bugun neyim sensiz harabeyim Sen benden önce ölürsen bilmesin kimse Sahipsiz sanıpta incitmesinler seni içimde Ve ben senden önce ölürsem ki budur dileğim Sende bakma kimselere başka göz değmesin gözlerine Ela gözlerim feda olsun sana Sevdim ya seni şimdi candan daha cansın bana……….. |
Hoşgeldin Yüreğime
Acılarla boğuşurken, hayata küsmüşken
Mutluluktan ümidimi yitirmişken Hayat bana asla gülmez derken Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin yüreğime.. Asla birini sevemem derken Kimseye inanmaz güvenmezken Gönül kapımı kilitlemek üzereyken Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin gönlüme.. Seninle geldim ben kendime Seninle doğdum seninle yaşıyorum bu alemde Aşka değer veren sevgi dolu kalbime Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin yüreğime.. |