![]() |
Hoşcakal gözüm
Yüreğim,
mutsuzluğu vuruyor şimdi, Duygularımsa, delik deşik, Gözlerimde kan yağmurları, Sensizlikte gözlerim, çaresizliğime yenik, Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ] ...............................................Bil iyorum, ...............................................bit ti desem de bu aşk, ...............................................son suza dek, asla bitmeyecek, ...............................................Şi m di, ...............................................iki damla gözyaşı bıraktım ardımda, ...............................................ben den sana hatıra, ...............................................Mah şere dek sevdama şahitlik edecek, Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ] Ağlama, haydi sil gözyaşlarını birtanem, ağlama sakın, Sana kıyamam, senin yerine de ben ağladım, Ayrılırken bak, satırlarımda sana, benden sana son hatıra, öksüz, bir damla, BİR DAMLA GÖZYAŞI BIRAKTIM...' Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ] 'Seni Bensizliğe, Kendimi de Sensizliğe Mahkum Ettim ' Sevdana Bir Çizgi Çektim, Gidiyorum, Yanıma bir tek kalbini aldım, Bendeki seni, sana bırakıyor, Sendeki beni, sana emanet ediyorum, Hoşcakal gözüm, Gidiyorum..... Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ] |