![]() |
Saklı Düşlerimi Bırak Bana..
Saklı Düşlerimi Bırak Bana..
. Saklı düşlerimi bırak bana Yüreğimden giderken, Ayak izlerimi siler zaten dalgalar, Ömrümün Fırtınadan kalan yıkıntılarında Yüreğim vurgunlar yedi artarda, Öldürdüm seven yanlarını bu yüzden, Ne köy olur, ne kasaba bizden… . Kırık kanatlarımda kalan son takatle, Yemin ettim hayallerimi katle! Başıma ne işler açtın gönül, Ne yaprağım kaldı solmayan Ne gül… Bırak bari son sigaramı yakayım, Yüreğim yangın yeri olsa da Bir kibrit de ben çakayım. Uzasın gene gecelerim en uzun sabaha Penceremde sabahlasın ay ışığı, Ben moru severim ezelden beri Gözkapaklarım olsa da yeri… . Ağlamayacağım bu kez Biten sevgilerin ardından, Anılar saklanmayacak benliğimde, Son defa alacağım derin bir nefeste Kurtulayım ne cezam varsa kes de. Bileyim ki özgür kalacak ruhum Takayım gene mutluluk maskemi, Nasılsa ayrıldı limandan Mutluluğa giden gemi… . Ben gidiyorum yüreğinden şiir gözlüm, Koca şehrin ıslak kaldırımları Bir başka ıslandı gözyaşlarımla. Bir başka içini döktü bulutlar dünyaya Dalgalar deli öfkesiyle dövdü sahili, İkinci kez bu kıyamet benzeri gece İlk değil, Bir beyaz kâğıtta Hüzünlü bir şiir gönderiyorum sana, Ayrılığa sığındı bu öksüz sevdam Anlasana… . Bir nefes sevgi üfledim semaya Yıldızlara bakarak, Yıldız alacalarında çık sahile, Yum gözlerini Aç avuçlarını Sevgi yağacak… alıntı |