ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Erkekler Kahvehanesi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=394)
-   -   Beyler Düzgün Giyinmenin On Altın Kuralı / Düzgün Giyinmenin On Altın Kuralı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=136404)

Prof. Dr. Sinsi 06-23-2012 03:16 PM

Beyler Düzgün Giyinmenin On Altın Kuralı / Düzgün Giyinmenin On Altın Kuralı
 
Stil sahibi bir erkek olmak için ne yapmak gerekir? Bu sorunun cevabını İngiliz modacı ve tasarımcı Sir Paul Smith veriyor;

Düzgün Giyinmenin On Altın Kuralı[*]Genel olarak tişört giymek rahat olabilir. Ama yine de gömlek daha isabetli bir karar olur. En azından yakalı bir şeyler giymeyi tercih etmelisiniz.[*]Tıraş losyonu ya da parfümünüz sizin önünüze geçmesin. Kokunuzu abartı kullanmayın.[*]Teknolojik ürünler; cep telefonu bilgisayar gibi eşyalar takım elbisenizin çizgilerini bozar.[*]Ceket ve pantalon sadece iş yeri üniforması değildir. Günldelik hayatta da takımlarınızı kullanın.[*]Eğer gideceğiniz davetin "dress code"unu bilmiyorsanız takım elbise doğru bir karar olacaktır. Eğer takımınız ortama ağır geliyorsa kravatınızı çıkartmak yeterli olacaktır.[*]Modacıların ve tasarımcıların önerilerine kulak verin fakat aşırıya kaçmayın. Özellikle de renk konusunda…[*]Orta yaşlardan sonra erkekler ya tam sakal bırakmalı ya da hiç sakal bırakmamalı. Kirli sakal daha çok genç yaşlar için uygun.[*]Londra’da özgür düşünce stilden önce gelir. Bu aşağı yukarı bütün dünyada böyledir. Giyiminiz size özgü olsun.[*]Kısa ve klasik saç her zaman modaya uygun fantezi saçlardan iyidir.[*]Bir kadınla yemek yerken tanıdıklarınıza rastladığınızda onlara "merhaba" demek için masadan kalkıp da arkadaşınızı masada yalnız bırakmayın. Davranışlarınız da iyi gözükmeniz açısından en az kıyafetleriniz kadar önemlidir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.