ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   ŞEHİTLERİN YANINDA MISINIZ? Reklâm Degildir . (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=135490)

Prof. Dr. Sinsi 06-22-2012 10:49 AM

ŞEHİTLERİN YANINDA MISINIZ? Reklâm Degildir .
 
http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg
Yine haince bir saldırı yine ocaklarımıza yüreklerimize ateş düştü, Ülkemiz bölmek parçalamak isteniyor, bunun baş sorumlusu Amerika, binlerce kilometre ötelerden gelip Orta doğuda yeni bir düzen kurma adına, ülkeleri işgal ediyor ve Haritalar çizerek Kürdistan sınırlarını belirliyor.Bu ne alçaklıktır .bu ne küstahlıktır.Ey milletim tanı en büyük düşmanını , Askerlerimiz vatan uğruna can verirken bizlere de düşen görev var.Düşmanını tanı tavrını al ve Amerikan mallarını boykot et, colasını içme, Mc.Donaltını kullanma yemek yeme,bankalarını, sigorta şirketlerini protesto et.Şunu hiç unutma her aldığın Amerikan malına ödediğin para, askerimizi öldüren kurşunlayan silah, yardım olarak, askerimizi kurşunlamak için vatanımızın bölünmesi için P.K.K lara geliyor.
Gün bugündür birlik ve beraberlik olma zamanı.
Yeni canlar yanmaması , yeni ocaklara ateş düşmemesi ve vatanımızın bölünmemesi için duyarlı ol............
Amerikan emperyalizminin finansörü ve simgesi olan
5 sembolü
1- Kolasını (Cocacola-Pepsi),
2- Hamburgerini (McDonald's),
3- Sigarasını (Marllboro-Parliament),
4- Para birimini (Dolar) ve
5- Havayolunu (DeltaAirlines-AmericanAirlines)
Kullanmayınız, kullandırtmayınız.
Amerikan şirket ve ürünleriBP, Mobil, Shell,
Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite Mezzo-Mix, Lift, Bon**ua, Burn, Powerade, Cappy, Pepsi, Yedigün,
Microsoft, Windows, Office, X-Box, Computergames, Oracle, Xerox,
GE, GM, Opel, Chevrolet, Pontiac, Saab, Chevrolet, Pontiac,
Intel, Symbol, Metrologic, Zebra, Hotmail, Yahoo,
Films, Comics, Mickey Mouse, Donald Duck others
McDonalds
Marlboro, Philip Morris, Basic, L&M, Chesterfield, F6, Parllement, Camel,
Turkuaz Su, Uzay Chips, Milka; Disney,
Ford, Mazda, Volvo, Jaguar others
Hewlett Packard, Comp**, Dell, IBM, Kodak, Amazon, Apple, Cisco,
Pfizer, Gilette, Braun, Oral-B,
Nike, Levi´s Jeans,
Heinz-Ketchup, Blastin' Green Funky Purple, Orlo, Funky Fries
Kelloggs, Cornflakes, Crunchy-Nuts, Smacks, others
Proctor & Gamble, Pampers, Hugo-Boss, Pantene pro V, Oil of Olaz, Ellen Betrix, Antikal, Dash, Fairy, Ariel, Febreze, Meister Proper, Swiffer, Lenor, Eukanuba, Punica, Pringles, Actonel, Blend-A-Med, Wick, Bounty, Charmin, Tempo, Beinggirl, Always
Citibank, CitiBest Girokonto others
Fedex, Ups, Dhl, Delta Airlines, Amerikan Airlines, Netsol, Time; Aol, Cnn
ve en önemlisi olan Amerikan Dolarını almayınız, elinizdeki dolarları başka para birimine çeviriniz.Amerikayı yok edecek kendi ulusal parasıdır.En etkili çözümde budur. Pek çok Amerikalı için hayattaki en önemli madde olan ve Amerikan hükumetiyle ekonomisinin ayakta kalabilmesi için şart olan Amerikan PARASINI boykot edelim.. Neler mi olur.
." Tanrange Explorations şirketinin müdürü James Sinclair’in bir sözü var: “Bir ülkenin parası, o ülkenin hisse senedidir” diyor; yani bir ülkeyi şirkete benzetecek olursak, ülkenin parası şirketin hisse senedine tekabül ediyor. Bir şirketin hisse senedinin değeri, o şirketin finansal sağlığıyla bağlantılıdır. Aynı şekilde, bir ülkenin parasının değeri de, o ülkenin finansal sağlığıyla bağlantılıdır. Şu anda Amerika’nın finansal sağlığı hiç iyi değil. Amerika’nın dış borcu milyarlarca dolar. Bu dış borcun yalnız FAİZİNİ ödemek Amerika’ya yılda 55 milyon dolara mal oluyor. Bu, iş sahibi her Amerikalı için yılda kabaca 500 dolar demek. Yani ödedikleri verginin ilk 500 doları, eğitim, sağlık, yol, su, elektrik, vs. için değil, dış borç ödemek için kullanılıyor. Şimdi bir düşünün, işsizliğin giderek arttığı bir dönemde Amerikan halkı böyle bir yükün altından kalkabilir mi? Cevap: hayır. Bu durumda Amerikan hükumeti ne yapacak? Matbaayı çalıştıracak; yani para basmaya başlayacak. Hatta başladı bile. Son iki senedir piyasa fazladan basılan milyarlarca dolara boğulmuş durumda. Türkiye’de yaşamış olan herkesin bildiği gibi bunun sonucu malum: enflasyon. Bu durum, ekonomiden birazcık anlayan herkes için son derece açık. İşte bu sebepten ötürü dünyanın dört bir yanında insanlar, başta çeşitli ülkelerin Merkez Bankaları olmak üzere, dolar satıp diğer dövizlere ve daha önemlisi ALTIN’a yöneliyor. Bu da Amerikan Doları’nın değer kaybetmesine, diğer dövizlerin (başta Euro olmak üzere) ve altının değer kazanmasına yol açıyor. Bilmem kaçınız farkında, ama Amerikan Doları son bir sene içinde Euro karşısında %25 değer kaybetti. Evet, yanlış okumadınız, %25. İşte Amerikan hükumetinin ödünü koparan ve hop oturup hop kalmasına yol açan gelişmeler bunlar. Bu gelişmelerde payı olan bir kişi de—herhalde çoğunuz şaşırmayacaksınız—Saddam Hüseyin. 2000 yılında bazı dünya finans gazetelerinde ufacık bir haber çıktı (Amerika’da ise bu haber pek duyurulmadı): “Saddam petrolünü satmak için Dolar değil Euro isteyecek”. İşte Amerika’nın Irak’a savaş açacağı o gün belli oldu, çünkü bu Amerika için kabul edilemez bir başkaldırı idi. Eğer bütün OPEC ülkeleri Dolar’ı terk edip Euro’ya geçerse (yani Dolar rezervlerini eritip Euro ya da daha iyisi altın satın alırlarsa) Amerikan Doları bugünkü kıymetinin onda birini bile koruyamaz. Dolar’ın böyle bir düşüş yaşaması Amerikan ekonomisine tahmini güç bir darbe vurur. Ürünlerini boykot etmeyi düşündüğümüz bütün şirketler kendiliğinden batar. Dolar almayın. Elinizdeki Amerikan dolarlarını satın. Onun yerine Euro, daha da iyisi altın satın alın. Amerikan parası pul olsun. "
Pul olsunki döktükleri kanlarda boğulsun.

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN
Feridun Erdoğan.



Prof. Dr. Sinsi 06-22-2012 10:49 AM

ŞEHİTLERİN YANINDA MISINIZ? Reklâm Degildir .
 
ŞEHİTLERİN YANINDA MISINIZ ?

http://forumsinsi.net/images/postima...sinsi.net_.jpg



SehitlerOlmez.Com 1998 yılında yayın hayatına ilk adımını attı. İnternetin bilinmediği günlerdi. Çok büyük paralarla yayına verilebildi. Ben de varım diyenlerin hepsi medya ışıkları sönünce havai fişek gibi kaybolup gittiler.


Şimdi sokaklar al bayrağı kapıp bağıran çağıranlarla dolu. İzmir’de de sokaktaki insan selini izledim. Her bir grup kendi görüşünde sloganlar atıyor, elinde bayrak olmayanlara bağırıyor, barlarda içki içenlere yumruklar sıkılıyor, sloganlar atılıyordu.


Mehmetçik sadece bizim için ölmedi, sizin içinde öldü. Barlarda içmeyi, eğlenmeyi bırakın bizimle slogan atın, diyorlardı.


Pencereden ta ofise kadar gelen gürültü nedeniyle balkona çıkan bana da, elimde bayrak olmadığı için bağırıp çağırdılar !


İzmir’de sadece adı Kıbrıs Şehitleri Caddesi olan caddeye 25 metre kare bayrak astık, cadde adı ile bütünleşsin diye. Bayrak düşmanları devreye girdiler ve indirtmek için ellerinden geleni yaptılar.


Bayrak düşmanlarına bu düşmanlıklarını bütün Türkiye'ye duyuracağımızı söylediğimizde geri adım atarak yanlış anlaşıldıklarını söylediler.

Bu gün elinde bayrak olan insanların bir çoğu bayrak düşmanlığı yapan yayın kurumundan alışveriş yapıyor. Hiçbir şeyin farkında değiller.


Bayrak bir yıl içinde soldu, yıprandı. İzmir Valiliği’nden talep ettiğimiz bayrak ödenek yok olduğu için karşılanmadı.


İzmir Büyük Şehir Belediyesi’nden isteğimiz ise hala beklemede.


ŞehitlerÖlmez.Com ve ŞehitlerÖlmez.Net sitesi için Anadolu Ajansı’ndan istediğimiz şehit fotoğrafları görünmez eller tarafından engellendi ve verirsin vermezsin münakaşaları Başbakanlığa yazdığımız yazı ile diğer haber sitelerimize izinsiz resim kullanma cezaları adı altında fatura tehditleri ile geri döndü.


Başbakanlık resmi yazı ile cevap verdi, Anadolu Ajansı’na gereği için yazıldı.


Başbakanlığa yazdığımız yazı nedeniyle Anadolu Ajansı’da resmi yazı ile cevap verdi. Yazıdaki ana tema ŞehitlerÖlmez.Com değil, ana tema siz bizi Başbakanlığa nasıl şikayet edersinizdi ?


Biz basit bir yazılım firmasıyız. Milli duyarlılığımız neticesinde ŞehitlerÖlmez.Com ve ŞehitlerÖlmez.Net sitelerini hazırladık.


Türkiye’de alternatifi olmayan siteleri yayına verdik, tüm bu olumsuzluklara rağmen.


Şimdi siz biz olun ve sağlıklı düşünün.


Biz neden bu kadar sorunla karşılaşıyoruz ? Biz PKK saflarında, bize cephe alanlar vatansever mi ?

ŞehitlerÖlmez.Com bölücülük mü yapıyor ?


170 milyon kişinin ziyaret ettiği, 850 bin kişinin şehit fotoğraflarını dünya medyasına, dünya liderlerine gönderen bir sitenin suçu nedir ?


Şehitlerin, gazilerin yanında yer almak mı ?


Eğer biz doğru yolda isek, bize eğri muamelesi yapanların devletin kurumlarında barındırılması bizim suçumuz değil ?


Genel Kurmay Başkanımız teröre destek veren ticari, siyasi kişi ve kuruluşlar var açıklamasını yaptı. Bu kurum kuruluş ve kişilerin temizlenmesi görevi de bizim değil.


Bizim görevimiz sivil dünyada demokratik haklarımızı dünya halklarına duyurmaktır. Dünya halkları bizi duymuyor, tanımıyor ve anlamıyorsa;


Kim suçlu ?


Korkmadan söylüyorum; suçlu biziz. Biz sesimizi dünya halklarına duyuramadık.


Nasıl duyuracağız ?

Türkiye bir yıl Coca Cola içmesin dünya halkları bizim sesimizi mutlaka duyar…


Sivil Toplum Kuruluşlarımız yeterince örgütlenemedi. Şehit Aileleri ve dernekleri sahipsiz , maddi imkanları yetersiz.


Bu sorunları buradan tekrar etmemize gerek yok, her şey ayan beyan.


Tek eksiğimiz; icraat…


Ziya Paşa merhum “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” demiş. Bende aynısını diyorum.


Sokaklara çıkarak elde bayrak bağırmak çözüm değil. İnternette MSN’lerde boynu bükük güllerde çözüm değil.

Çözüm : en az beş dilde Türkiye’nin acılarını anlatan internet siteleri kurmak. Başına profesyonel yöneticiler koyarak etkin politikalar üretilmesini sağlamak. Üretilen politikaların internetten duyurulmasını sağlamak.


Arama motorlarına baktığınızda ermeni iftiraları ile ilgili, PKK yalanları ile dolu siteler göreceksiniz.


Peki dünyanın en etkili iletişim vasıtası internette bizim şehitlerimizle ilgili kaç site var ?


Hangisine kim ne destek veriyor ? Yaptıkları köstekleri yukarıda yazdık.


Bu yazıdan sonra kimlerin samimi olduğunu göreceğimizi umuyorum. Samimi bir sine göremezsek yapacağımız tek şey siyah bir sayfa ile ŞehitlerÖlmez.Com ve ŞehitlerÖlmez.Net sitelerini kapatmak....




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.