ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Msn Kullanırken Bir Anda Borçlu Çıkabilirsiniz (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=135107)

Prof. Dr. Sinsi 06-22-2012 11:45 AM

Msn Kullanırken Bir Anda Borçlu Çıkabilirsiniz
 
Msn Kullanırken Bir Anda Borçlu Çıkabilirsiniz


İnternetteki en büyük anlık mesajlaşma ağına sahip olan MSN programını kullanırken aman dikkat edin.


CHIP'in haberine göre, farklı ve garip isimlerin ya da akla gelebilecek türlü türlü şeyin marka haline gelmesine alışmıştık ama Rusya'dan gelen bir haber bizi bir kez daha şaşırtmayı başardı. Haber şöyle: Bir Rus işadamı internette çok kullanılan ";-)" simgesini kendi markası olarak tescil ettirdi.


Superfone'unn GM'i Oleg Teterin ";-)" işaretinin marka olarak adlarına tescil ettirildiğini duyurdu. Hatta bunu duyurmakla kalmayan Teterin, :-) , :) , :-) simgelerinin de bu kapsama girdiğini iddia etti.


Tüm e-postalarımızı inceleyip bu simgeleri bulması ve kullanıcıları dava etmesi zor, ama Teterin'in asıl amacı reklamlarında veya logolarında herhangi bir şekilde bu gülücükleri kullanan şirketleri dava edip para kazanmak. Bunda ne kadar başarılı olacağı ise pek belli değil.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.