![]() |
Cevizli Havuç Salatası
Açıklama Havucu rendeleyin. Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin, 1-2 dakika kızartın. Yoğurt ve sarmısakları tuz ile karıştırın. Malzemeler 4 adet havuç (orta büyüklükte) 2 su bardağı yoğurt 4 diş sarmısak 4 kaşık sıvıyağ yarım su bardağı ezilmiş ceviz tuz Tarifi Havucu rendeleyin. Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin, 1-2 dakika kızartın. Yoğurt ve sarmısakları tuz ile karıştırın. Havuçların üzerine, sarmısaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın. Soğuk olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.