Prof. Dr. Sinsi |
06-22-2012 01:22 AM |
Etli Ekmek[Lahmacun]
Süre 35 dk. Kaç Kişilik 1 Yöntem
2 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
250 gr bıçakarası et
Yarım ekmek hamuru
Tuz, karabiber
Hazırlanışı- Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın.
- Maydanozu ince ince kıyın.
- Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp, tuz ve karabiber ekleyin.
- Ekmek hamurunu pide şeklinde açın.
- Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın.
- 180 Dereceli fırında 20 dakika pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.