ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kültür-Sanat (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Tiyatro Eğitimi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=132808)

Prof. Dr. Sinsi 06-21-2012 03:29 PM

Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Tiyatro Eğitimi
 
Attila İlhan Kültür Merkezi'nde 24 Kasım'dan itibaren zihinsel engelli çocuklara tiyatro eğitimi verilmeye başlanıyor.

Zihinsel engelli çocukların gündelik yaşamlarını kolaylaştırıcı tiyatral derslerin ve dans öğretimlerinin bulunduğu tiyatro eğitimi, 24 Kasım'da Attila İlhan kültür Merkezi'nde başlıyor. Her haftasonu 13:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlerle, zihinsel engelli çocuklar projenin bitiminde bir oyun sergileyecek.

Psikolojik Danışman Elmas Işık gözetiminde; 5 yıldır bu konu üzerine teatral faaliyetler yürüten Tiyatro Eleştirmeni Özel Eğitim Danışmanı Yaşam Kaya tarafından verilecek derslere, Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden Seçil Demircan dans dersleri ile destek olacak.

Tükiye'de ilk defa gerçekleşen proje ile aile ile okul arasına sıkışan engelli çocuklar bu çalışma sayesinde farkındalıklarını ortaya koyacaklar.

Yer: İstanbul Attila İlhan Kültür Merkezi
Adres: Meşrutiyet Caddesi No:3 Kat:2 Beyoğlu/İST (İstiklal Caddesi Üzeri, Galatasaray Lisesi Karşısı)
Zaman: Her Cumartesi ve Pazar saat 13:00'de
Kayıt ve İletişim: 0535 383 04 26




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.