![]() |
Türk Kızları!!!
NE MUTLU TÜRK KIZIYIM DİYENE!
2 -) Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar... 3 -) Türk kızı; zekasını kanıtlamaya calısmaz. Dünya alemin bildigi birseyin kanıti olmaz tabii ki... 4 -) Türk kızı; her kusun etinin yenmeyecegini cok güzel ögretir... 5 -) Türk kızı; cok nazlıdır, ama yakısır... 6 -) Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz... 7 -) Türk kızı;kendisi hakkında yapılan olumsuz elestirileri dinler. Ama hic bu lafları takmaz , Çünkü Türk kızının olumsuz yönü yoktur ... 8 -) Türk kızı; annesine tapar. Kardesleri icin ölür. Babasına toz kondurmaz ... 10 -) Türk kızı; AsLa vazgecmez 11 -) EN SON VE EN GERCEĞI : EN GÜZEL KIZLAR TÜRK KIZLARIDIR ....! ____mışşşşşş...sizin yorumunuz ne?? |
3 -) Türk kızı; zekasını kanıtlamaya calısmaz.
Dünya alemin bildigi birseyin kanıti olmaz tabii ki... hehehe bunu çok sewdım ben sağol tatia |
tabikii en güzelii biziz süphesi olan var mı ???
:)) saol tatia ellerine sağlık |
Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar...
gemici bile o düğümü atamaz. Büyük İskender bile çözemez. teşekkürler.... |
Türk kızı; annesine tapar. Kardesleri icin ölür. Babasına toz kondurmaz ...
Türk kızı; AsLa vazgecmez |
Alıntı:
|
Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz...
Türk kızı; kimseye bağlanmaz, cok gerekiyorsa bağlar... çok güzel canımmm özellikle bu ikisi benim tam bir türk kızı olduğumun kanıtıdır... |
~~ Waoowww o kadar iddialısınız yani xD ßen Angelina Jolie'yi ayırdıkTan sonra ßunLAra KatıLAßiLirim :)) şaka ßir yana doğru sözLer ßunLAr ßizim ülkemiz insanı ßamßaşkadır. paylaşımın için Teşekkürler tatia.. ~~
|
Türk kızı; cok nazlıdır, ama yakısır...
Şımarmak daha da yakışır Türk kızına,, teşekkürler, paylaşım için.. |
6 -) Türk kızı;kızdığı zaman, ortalıkta olmanız tavsiye etmeyiz...
haklısın tatıa |
ben teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup yorum yaptıgınız için :)
|
Türk kızı; kızdığı zaman, ortalıkta olmanızı tavsiye etmeyiz...
bak bu konuda haklısınız, çünkü diğer ülke kızları zaten hiç kızmıyorlar... |
tşkler tatia çok güzelmiş...
|