ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Bakışlar Sürmeli Gözlerde! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=12919)

angelesdream 04-03-2007 06:57 PM

Bakışlar Sürmeli Gözlerde!
 
Bakışlar sürmeli gözlerde

Ünlüler neden koyu renk kalemlerle yapılan makyajı tercih ediyor biliyor musunuz? Uygulaması çok kolay olan bu makyaj, gözleri belirginleştiriyor ve ışıldamasını sağlıyor
http://image.haber7.com/haber/45091.jpg

Bu yaz hepimiz stil ikonu Sienna Miller’ın göz makyajını örnek alabiliriz. Veya Naomi Campbell’ın; çünkü o da göz kalemini cesurca kullanmaktan çekinmeyen ünlülerden... Campbell, gözlerinin tamamını çerçeveleyerek kedi gözü efekti yaratmayı seviyor. Gözlerde ekstra seksapel yaratmanın bir diğer formülü ise göz içine siyah kalem çekmek... Bu makyaj tekniği gözü optik olarak küçük gösterdiğinden, özellikle gözlerinizin gerçekten iri olduğunu düşünüyorsanız uygulamanız yerinde olacaktır.

Koyu renk göz kalemleri özellikle renkli gözlerde dikkat çekici bir görüntü yaratıyor. Gözlerin tamamını siyah bir eye-liner’la belirginleştirin. Göz kapağında ise çikolata kahve tonlarında far kullanın. Eğer doğal olarak çok iri gözleriniz yoksa göz kapaklarını komple boyamanız pek hoş olmayabilir. Ama bu da seksi bir eye-liner’dan sizi mahrum bırakmamalı. Dolayısıyla siz sadece gözünüzün üst kıvrımına eye-liner çekebilirsiniz. Koyu ve dışarıya doğru uygulanan rimel de ışıldayan gözler kazanmanıza yardımcı olacaktır.


asyaland 04-03-2007 07:07 PM

Göz üstüne Kalem cekmek yetenek işi bence ben yapamıyorum :(
Saol angelesdream..


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.