ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Sehriye Pilavi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=123913)

Prof. Dr. Sinsi 06-21-2012 10:59 PM

Sehriye Pilavi
 

MALZEMELER
2 adet kırmızı sivri biber
1 adet domates
Et veya tavuk
Şehriye
Tuz

HAZIRLANIŞI
2 adet kırmızı sivri biber ve 1 adet domates, küçük küçük doğranıp yağda kavrulur. Üzerine pişmiş parça et veya tavuk parçaları eklenir. Başka bir tencerede 1 su bardağı şehriye yağda kavrulur. Önceki malzemelerle birleştirilir. Üzerine birbuçuk su bardağı et suyu veya tavuk suyu konularak ve tuz da eklenerek hiç karıştırmadan kendi halinde pişirililir.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.