![]() |
Izgara Kalkan Fileto
1 Eklenti(ler)
Izgara kalkan fileto 1 kişilik
Malzeme: 10 gram tereyağ 40 gram taze ıspanak 1 adet kırmızı soğan 1 adet taze patates 1 diş sarımsak 1 adet közlenmiş kırmızı biber 1/2 limon http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1308483473 Tarifi Kalkan filetoları tereyağında kızartın. Taze patatesi, ıspanak ve sarımsağı kavurun. Haşlanmış kırmızı soğanları katmanlarına ayırın. Sotelenmiş garnitürü servis tabağına alın. Üzerine 1 dilim kalkan ekleyin. Haşlanmış kırmızı soğanları yerleştirip tekrar balıkla kapatın. Rendelenmiş limon kabuğu, dilimlenmiş köz kırmızıbiber ve maydanozla süsleyerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.