![]() |
Tereyağlı Kuzu Ciğeri
Tereyağlı Kuzu Ciğeri 4 kişilik
Malzeme: 2 çorba kaşığı un 30 gram tereyağ Tuz, karabiber Pulbiber, kekik 1 diş sarımsak Soğan marmeladı için : 1 adet soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı sumak 1 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım limonun suyu Tuz, karabiber Akdeniz yeşillikleri http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1290764995 Tarifi Sumaklı salata için soğanı soyup piyaz şeklinde doğrayın. Çok ince kıyılmış maydanoz, sumak, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Akdeniz yeşilliklerini ekleyip harmanlayın. Sumaklı soğan salatası hazırdır. Ciğeri uzunlamasına dörde bölerek tuz ve karabiberle tatlandırın.Geniş ve düz tabanlı bir tavada tereyağ’ı kızdırın. İkiye bölünmüş sarımsak ve baharatı ekleyip una bulanmış ciğer dilimlerini pişirin. Sumaklı salata ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.