![]() |
İsteğe Bağlı Sigortalıların 10 Yıllık Borçlanması Ile Ilgili Taahhütname
İSTEĞE BAĞLI SİGORTALILARIN 10 YILLIK BORÇLANMASI İLE İLGİLİ TAAHHÜTNAME
T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI BAĞ-KUR İL MÜDÜRLÜĞÜNE(DEREDİLEN) ….……………. Kurumunuzun ............Bağ-numaralı isteğe bağlı sigortalısıyım. 4.5.1979 tarihinde 40/45 yaşını doldurdum. Halen çalışmıyorum/daha önce Sosyal Güvenlik Kuruluşlarında hizmetim vardır / yoktur. 1479 sayılı Kanuna 2229 sayılı Kanunla eklenen ve 3165 sayılı Kanunla değiştirilen ek geçici 4. maddeden yararlanarak 10 yıl/10 yıla tamamlayacak kadar süreyi borçlanarak, borç tutarını tescil tarihinden itibaren 2 yıl içinde ödeyeceğim. Borç tutarının tarafıma bildirilmesini, ayrıca beyan ettiğim bilgilerin doğruluğunu, kabul ettiğim borcu ödememem halinde herhangi bir hak iddia etmeyeceğimi bildirir, borçlanma talebimin kabulünü arz ederim. Adres : T.C Kimlik No: ........ Adı Soyadı :........................ Tarih :......../..... İmza Daha Önceki Hizmetlerim: 1- T.C. Emekli Sandığına kesenek ödedim/ödemedim. Sicil No: ................... 2- S.S.K. Kurumuna prim ödedim/ödemedim Sicil No:............................ 3- Kanunla kurulu diğer Emekli Sandıklarına kesenek ödedim/ödemedim Sicil No:................/Sandık adı : ....................................... 4- Bağ-Kur'a prim ödedim / ödemedim Bağ-no :.................................. 5- 2926 sayılı Kanuna tabi prim ödedim / ödemedim Bağ-No:...................... EK: 1 adet nüfus kayıt örneği |