ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Lekelerden Kurtaran Maskeler/Basit ve Pratik Maske Önerileri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=111911)

Şengül Şirin 10-07-2010 09:19 PM

Lekelerden Kurtaran Maskeler/Basit ve Pratik Maske Önerileri
 
Lekelerden Kurtaran Maskeler

Yüzünüzdeki lekelerden ve cildinizin bozukluğundan şikayetçi iseniz ve bakım ürünlerini para dökemem diyorsanız sizin için bir çözüm yolu var.Cildinizdeki lekeleri ve bakımını basit ve pratik yöntemlerle hemde oturduğunuz yerden yapabilirsiniz.Bu maskeleri sürekli günlük hayatta kullandığınız yiyeceklerdir.Hazırlanması kolay lake düşmanı basit yiyeceklerle leke düşmanı maskeler hazırlayabilirsiniz.


Bütün bunlarla birlikte maskenizi kendiniz yapmak istemezseniz içlerinde kil , çay ağacı yağı, sülfür, kafur, söğüt kabuğu olan maskeleri tercih edin.


Basit ve Pratik Maske Önerileri


Karpuz Maskesi

Bir parça karpuzu ezip püre yapın. Püreyi yüzünüze uygulayın ve cildiniz kuruyup gerilene kadar bekleyin. Son olarak yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve soğuk suyla durulayın.

Domates Meskesi


Bir domatesi ikiye bölün ve yüzünüze bu iki parçayla masaj yapın. Kurumasını bekledikten sonra durulayın. Yakabileceği için sivilcelere uygulamayın.

Elma ve Bal Maskesi


Bir elmayı rendeleyin ve iki çay kaşığı bal ile karıştırın. Bu karışımı sivilceli bölgelere uyguladıktan sonra 15 dakika bekletin. Önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.

Ekmek Maskesi


Küçük bir parça ekmeği süte batırın. Uzanın ve ıslattığınız ekmeği sivilcenizin üzerine koyun. 20 dakika bekletin.

Diş Macunu Maskesi


Bir naneli diş macununu (jel olmayacak) avucunuza alarak birkaç damla ılık suyla karıştırın. Bu karışımı lekelerin üzerine sürerek beş dakika bekletin. Sonrada soğuk suyla yıkayın.





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.