ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Siyasal Bilgiler / Hukuk (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=594)
-   -   Boşanma Protokolü (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=111263)

Şengül Şirin 09-16-2010 12:19 PM

Boşanma Protokolü
 
BOŞANMA PROTOKOLÜ


Boşanma ve sonuçları konusunda taraflar aşağıdaki şekilde anlaşmaya varmışlardır:


1- Tazminat : Her iki taraf karşılıklı olarak birbirlerinden maddi ve manevi
tazminat talep etmemektedirler.

2- Velayet : Mahkemece de uygun görülmesi halinde küçük Büşra’nın velayeti anneye verilecektir.

3- Nafaka : Taraflar birbirlerinden tedbir nafakası ve yoksulluk nafakası istememektedirler. Ancak davacı baba velayeti annede kalacak müşterek çocuk için her ay 300.- YTL. iştirak nafakası ödeyecektir.

4- Çocukla Kişisel İlişki : Velayeti anneye bırakılan müşterek çocuk Büşra her ayın ikinci ve sonuncu haftasında Cumartesi günleri ile dini bayramların ikinci günü bir gün süreyle babasında kalacaktır.

5- Evlilik süsesi içinde edinilmiş menkul mallar paylaşılmıştır. Tarafların bu konuda karşılıklı olarak talepleri yoktur. Yine ziynet eşyaları ve diğer kişisel mallara ilişkin bir ihtilaf mevcut değildir. Tapu kayıtları davacı üzerine olan mevcut iki adet taşınmazdan İstanbul Bakırköy ……. ada …….. parsel ve ……. pafta numarası ile tapuya kayıtlı bir adet daire davcıya İstanbul Beşiktaş ……. ada ……. pafta ve …….. parsel numarası ile tapuya kayıtlı bir adet daire de davalı ……………………’e ait olacak şekilde paylaşılmıştır. Protokolün tasdiki ve boşanma kararı verilmesi halinde tapuda devir ve ferağ işlemleri yapılacaktır.



Davacı Davalı
Davacı Vekili Davalı Vekili


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.