![]() |
OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz Tatili Hangi Tarihte Başlayacak, Kaç Gün Kaldı? Okulların Kapanış Tarihi ve Yaz Tatilinin Başlangıç Tarihi Gündemde
OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR? Yaz tatili hangi tarihte başlayacak, kaç gün kaldı? Okulların kapanış tarihi ve yaz tatilinin başlangıç tarihi gündemde
OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR Yaz tatili hangi tarihte başlayacak, kaç gün kaldı Okulların kapanış tarihi ve yaz tatilinin başlangıç tarihi gündemde Haziran ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca öğrenci ve velinin gündeminde okulların kapanış tarihi ve yaz tatilinin başlangıç günü yer aldı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı, 9 Eylül’de başlamış olup, MEB takvimine göre eğitim yılı son bulduğunda öğrenciler uzun bir yaz tatiline merhaba diyecek. Karnelerin dağıtılmasıyla birlikte resmi olarak başlayacak olan tatilin tarihleri ve süresi merak ediliyor. OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR Yaz tatili hangi tarihte başlayacak, kaç gün kaldı Okulların kapanış tarihi ve yaz tatilinin başlangıç tarihi gündemde 2025 yaz tatili, 2. dönem karnelerinin verildiği gün itibarıyla başlayacak ve yaklaşık iki buçuk ay sürecek. Öğrenciler, bu yaz tatilinde dinlenme ve yeni döneme hazırlık için bolca zaman bulacak. Yaz tatilinin başlangıç ve bitiş tarihleriyle ilgili detaylar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi takviminde açıklandı. OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2025 2025 yılında okullar, 20 Haziran Cuma günü 2. dönem karnelerinin dağıtılmasıyla kapanacak. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, 9 Eylül 2024’te başlayan eğitim-öğretim yılı bu tarihte sona eriyor. YAZ TATİLİ NE KADAR SÜRECEK 2025 yaz tatili, önceki yıllarda olduğu gibi yaklaşık 3 ay sürecek. 20 Haziran’da başlayacak olan tatil, eylül ayında yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla sona erecek. Bu uzun tatil dönemi, öğrencilerin hem dinlenmesi hem de yeni döneme hazırlanması için yeterli zamanı sağlıyor. |