ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   İkizler Burcu Ağustos 2017 Yorumu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1094189)

Şengül Şirin 07-22-2017 07:30 PM

İkizler Burcu Ağustos 2017 Yorumu
 
Ağustos 2017 Aylık Burç Yorumu İkizler

Sizin için büyük karışıklarla dolu aylar geride kaldı, artık derin bir nefes alabilirsiniz. Jüpiter’in Haziran ayının sonlarında Yengeç burcuna geçişi, size hayatınızın en hızlı dönemini yaşattı. Uzun zamandır uğraştığınız ödemelerle ilgili yeni kararlar alırken, gayrimenkul satışları ile uğraşabilir, yeni bir iş kurmak isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2017'de kova burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Kişisel bakım, seyahatler, tatil programları yapmak için doğru tarihler olabilir.İş bitirici kişiliğinizi bu ay yakın arkadaşlarınızın hayatında göstereceksiniz. Bu da onların size olan minnettarlık duygusunu arttıracak. Alışveriş, en büyük zaafınız! 16 Ağustos’tan sonra gökyüzü, kendinizi şımartmanıza ve pahalı jestlerinize izin veriyor.

13 Ağustos’ta Merkür retro hareketine başlıyor. Kıskanç olduğunuzu kabul etmeseniz de, zaman zaman sevgilinize göz açtırmayacak derecede baskılar yapabiliyorsunuz. Hele bir de sevgiliniz iş ile ilgili seyahatlere çıkıyor ise, bu sizin için kaygılı zaman dilimi demektir.

21 Ağustos 2017 tarihinde, Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. işleriniz için zaman harcamanız gereken bir dönemi işaret ettiği gibi; kafa karıştırıcı sorunların da, hızlı çözüleceğinin habercisi.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.