![]() |
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ bünyesinin %90’ı inattan oluşur. BOĞA: Sinirliyken gözü kimseyi görmez. Severse kalbini kilitler.Lakin kızdırmamanız tavsiye edilir. İKİZLER bir şeyi gerçekten istediğinde önünde durabilecek bi güç olduğunu düşünmüyorum. YENGEÇ: Ya hep olsun ya da hiç olmasın ister Yengeç. ASLAN : Bir Aslan bir şeyi kafaya takmışsa o şey ya "Ya olacak, ya olacak." Onun iradesi karşısında demir bile eriyebilir. BAŞAK : Zor olduğu için istenilen, asil olduğu için vazgeçilmezdir bir Başak. TERAZİ’lerin tahmin ettiği şey,başkalarının emin olduğu şeyden daha doğrudur. AKREP’in ruh hali:Acayip kıskancım.Sevdiğim insanları paylaşmaktan nefret ediyorum,bencilim bu konuda.Ben sevdim.En çok ben seviyorum çünkü. YAY: Herkese çare bulur, herkesi iyileştirebilir, herkesin yeniden güçlü hissetmesini sağlayabilir.Ama konu kendiyse eğer.... KOVA Sineye çekmez, hesaba çeker bir Kova. O yüzden adam olun. OĞLAK: Sever ama bunu belli edemez çoğu zaman,bunun adı utangaçlık filan değildir.Yapısı gereği aşka dair kelimeleri pek kullanamaz.. BALIK: Bir BALIK; Çok çabuk fikir değiştirebilir. Her ortama adapte olabilir. Oldukça hayalperesttir. İnançları güçlüdür. Çok sempatiktir. |