ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   Günlük Fal 4.8.2015 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1089896)

Şengül Şirin 08-04-2015 10:53 AM

Günlük Fal 4.8.2015
 
Günlük Fal:orjinal:



KOÇ :Zorda olduğun bir dönem. Seni sıkan ve kafanı ütüleyen insanlar var. Bence onları bırakıp gitmelisin canımıniçi arkana bakmadan.


BOĞA :Moralini bozmak gibi olmasın ama yakında biri olacak ve hayatına sıçacak. Zaten hep öyle olur girer, sıçar ve gider canımıniçi.


İKİZLER :Şu kıskançlığını biraz azaltsan tam süper insansın canımıniçi. Biliyorum sevdiklerini paylaşmak istemiyorsun ama böyle olmaz ki.|


YENGEÇ : Başkalarının senin için söylediği şeyleri takmamayı çok iyi beceriyorsun canımıniçi. Üzülmek sana göre değil tatlım.


ASLAN : Kendine salaklık bende diyorsun ama salalık sende değil canımıniçi. İnsanlar puşt olmuş sen temiz kalplisin yerim seni üzülme.|


BAŞAK : Güvenini bir kere sarsan birine bi daha güvenme diye kaç kere diyecem ben sana canımıniçi. Bir kere yapan hep yapar unutma bunu.


TERAZİ : Endişelenmeyi bırak. Kıyamam sana takma kafana canımıniçi geçmiştekilerden ne hayır gördün ki gelecektilerden hayır göresin.


AKREP : Başkalarının düşüncelerini dinliyorsun ama hiç uygulamıyorsun. Özgürlüğünü kısıltlamalarına izin vermemen güzel canımıniçi.


YAY : Geçmişle ilgili bir takım arızalar çıkabilir. Dedikodunu yapanları dövmek istemeni anlıyorum ama siktir et canımıniçi değmez.


OĞLAK : Çevrende sana yağ çeken, seni pohpohlayan ibişler var. Götün kalkmasın canımıniçi onlar göt insanlar çekip giderler güvenme.


KOVA : Kıskanç gözler üzerinde. Sana nazar değecek diye korkuyorum canımıniçi. Önümüzdeki 1-2 hafta zorlanacaksın ama sonra rahatsın.


BALIK : Hayatın hareketlenmeye başlıyor. Neşene neşe katan insanlarla dolaşmalısın, kafanı ütüleyenlerle değil canımıniçi.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.