ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   Günlük Fal 30.07.2015 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1089839)

Şengül Şirin 07-30-2015 10:21 AM

Günlük Fal 30.07.2015
 
Günlük Fal:orjinal:



KOÇ : Bir Koç asla kolay kolay ağlamaz. Eğer senin için ağlamışsa sana hiç kimseye vermediği değeri veriyor demektir.


BOĞA : Sevdiği kişinin kılına zarar gelirse dünyaları yakar bir Boğa. Sevince öyle derinden, öyle içten, öyle çok sever!


İKİZLER : Bir İkizler yalnız kalmaz. Sadece yalnız kalmayı tercih eder.


YENGEÇ : Bazen bencil olabilir bir Yengeç ama bu zamanında başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğundan çok düşündüğü içindir.


ASLAN : Bir Aslanın ettiği ahlar hep tutar. Bu yüzden Aslan'a hata yapanın ömrü boyunca iki yakası bir araya gelmez.


BAŞAK : Bir Başak derdini tasasını anlatamadığı sevgiliyi çöpe atar daha iyi! Çünkü o sevgilisiyle her şeyini konuşmak, paylaşmak ister.


OĞLAK : Bir Oğlak inatçıdır! İlk mesajları hep karşı taraftan bekler. Ölse atmaz.


YAY : Bir Yayı kazanmak istiyorsan; ona güven duy. Çünkü Yay kısıtlanmaktan ve bunu yap, bunu yapma gibi emirler duymaktan nefret eder.


AKREP : Bir Akrep kimi istiyorsa onu elde eder. Hemde tek bakışıyla.


TERAZİ : Romantizmle eğlenceyi bir araya getirir ve unutulmaz aşklar yaşatır bir Terazi. Bu yüzden de kolay kolay unutulmaz


KOVA : Patavatsız insana gelemez bir Kova! Nerde boş boğaz insan varsa onların olduğu yerden hemen kaçar, asla dayanamaz.


BALIK : Balık sıradan şeylerden hoşlanmaz. her zaman kendi gibi farklı olmalısınız bu özelliğiniz yoksa bekleme yapmayın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.