ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   Günlük Fal 29.07.2015 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1089825)

Şengül Şirin 07-29-2015 10:34 AM

Günlük Fal 29.07.2015
 
Günlük Fal:orjinal:





KOÇ: Aşk aşk diye ağlıyorsun ama aşktan önce halletmen gereken mevzular var. Bunları hallettiğinde aşk zaten seni bulacak.


BOĞA: Yaşadığın bu stresli dönemin meyvelerini çok yakında toplamaya başlayacaksın. Herşey biraz sabretmene bakıyor.


İKİZLER: Bu günlerde sakin duruyorsun ama insanlar ne kadar üstüne gelindiğinin farkında değiller. Büyük bir patlama yakındır.


YENGEÇ:Sabırlı bir insan olduğun için genelde son gülen hep sen oluyorsun.Sabretmek gerçekten zor bir şey fakat sırf inadından başarıyorsun.


ASLAN: Değişim en çok ihtiyacın olan şey. Sıkılgan bir yapın var. Sıkıldığın zaman eşyalarını toplayıp kaçasın geliyor.


BAŞAK: Bir şeyden sıkılıp 'Eeeh yeter be!' demeden önce baya zaman sabrediyorsun.Ama o vakit geldi mi seni hiçbir kimse yolundan döndüremez.


TERAZİ: Sinirli olduğun zamanlar tam bir atom bombasısın. Etrafında ne varsa parçalamak istiyorsun.Bu zamanlar kendini boş bir odaya kapat


YAY: Aklında aniden canlanan fikirler var ya hani, onları tut sakın bırakma. O fikirler seni kurtaracak.


OĞLAK: Kabalığın hiçbir zaman işe yaramayacağını bildiğin için asla kendini bozmuyorsun. Bu karşındakini daha fazla sinir ediyor.


KOVA: Biten bir ilişkide sorun neydi diye düşünmektense yoluna devam edersin. Sorun sende olmadığı gibi gerisi de pek umrunda


BALIK: Zaten olacağını beklediğiniz bir durum gerçekleştiğinde şaşırmana bile gerek kalmıyor. Herkesin ciğerini biliyorsun sen.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.