![]() |
Günlük Fal
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Kafan bu aralar karışık sana değer vermiyorsa yol ver gitsin. Şimdi ben değerliyim de kendi kendine üç kere. Harikasın. BOĞA: Başkası için değişme kendin ol. İnsanlar seni olduğun gibi kabul etsin. Benden tavsiye çıkarcı arkadaşlıklardan uzak dur. İKİZLER: Kimse kendinden daha değerli değil sakın kendinden ödün verme. Bırak kudursun puştlar. Bu aralar hayatın durgun olacak. YENGEÇ: Ufukta yeni aşk var hemde çok kısa zamanda sakın bunun da götünü fazla kaldırıp kaçırma. Arkandan konuşanları sustur. ASLAN: Duygusal açıdan yoğun bir dönemdesin hem arkadaş hemde aşk çevren seni bunaltmışa benziyor. Canını sıkanları dövecem ben. BAŞAK: Aşk hayatın çok güzel gidiyor demeyi çok isterdim ama inan bok gibi gidiyor eskilere fazla takılma yeni yelkenlere açıl. TERAZİ: O kadar başına buyruk ve dik kafalısın ki insanlar sana ne dese yeri. Ama sende haklısın canını çok yakmışlar senin. AKREP: İçten pazarlıklı insanlar etrafında duvar örmüş. O duvarı kaldırmak senin elinde arkadaşlarını iyi seç canını yakmasınlar. YAY: Tamam rahatsın, neşelisin, sıcakkanlısın, şakacısın ama bi o kadar da ayran gönüllüsün. Bir taneyle yetinmesini bil be. OĞLAK: O kadar monoton bir hayatın var ki kendini kescen. Biraz ortamlara gir, yeni arkadaşlıklar edin. Git dağa tırman heyecan olur KOVA: Her işini erteleye erteleye bir bok yapmaz oldun. Neden bu kadar üşengeçsin kalk biraz kendine gel ya sen bu değilsin. BALIK: Sürekli yeni insanlarla tanışıyorsun ama çekingen olduğundan yalnız olmaya mahkumsun. Biraz atak ol utanma . |