![]() |
Günlük Fal
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Aşkı çok fazla düşünürsen gelmez aşkım eros böyle bi piç işte. Akışına bırak elbet biri çıkacak karşına azıcık beni dinle. BOĞA: Saçma sapan şeylere canını sıkıp anca kendini üzüyorsun aşkım yapma böyle. Senin gibi tatlı birine yakışmıyor hiç bunlar. İKİZLER: Yaşamdan zevk almıyorsun aşkım. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan gına geldi. Bazı konularda gösterdiğin sabır sonuç verecek. YENGEÇ: Rahatlığın dillere destan zora hiç gelemiyorsun. Ruh halin çok değişken sabah neşeli akşam karamsar duygulara giriyorsun ASLAN: Boş insanlarla vakit harcamışım demeye başladın, sonunda akıllandın. Sen ne kadar iyimser olsanda içi fesat olanlar var. BAŞAK: Muhabbbeti kesmen gereken gerzekler var geç olmadan tekmeyi bas kurtul. Hayatına heyecan lazım sıkılmışsın sen. TERAZİ: Yakında senin için önemli olan bazı konular sonuçlanacak. Hayatına yön vermek için bazı şeyleri gözden geçirmen gerek. AKREP: Takdir edildiğin bir dönemdesin. Ama sen hala kararsızsın bebeğim bi karar ver artık. Canını sıkanlar çok gereksiz tipler. YAY: Bu aralar hayata boş bakıyorsun aşkım. Hiçbir şey ilgini çekmiyor. Arkadaşlarınla eğleniyorsun ama çok güvenme derim ben. OĞLAK: Ailenle pek geçinemez oldun aşkım sürekli tartışıyorsunuz. Hayatın monotonluğundan ve kafanı ütüleyenlerden sıkılmışsın. KOVA: Canını sıktığın konuları geride bırakıp umrumda değil demeye başladın bravo. Kendine zaman ayırıp dinlen. BALIK: Bu hafta biraz tempolu geçti . Bazı konularda götünü sıkıp çabalaman lazım. Yardım al mutlaka tek başına zorlanırsın. |