![]() |
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ: Canım selam. İşten güçten kafayı sıyırmaya devam mı? Helal valla süper aynen devam bu nasıl bir azimdir öyle anlamadım ya. BOĞA: Yapacağın şeyleri adım adım planlamış olmana rağmen bazı insanların işlerine burnunu sokmaları seni delirtiyor. Hepsi çok bilmişler. İKİZLER: Yanında gerim gerim gerildiğin asla rahat edemediğin insanlar var. Rahatsız ortamlar sana göre değil. Kaçasın geliyor. YENGEÇ: Son zamanlarda çok fazla yiyorsun haberin olsun.Ondan sonra vay efendim neden kilo aldım diyete başlamalıyım deme sakın. Uyarıyorum. ASLAN: Yaratıcı olmayan dar görüşlü insanları sıkıcı buluyorsun. Onlarla paylaşabileceğin çok fazla şey yok. Hayal gücünü daraltıyorlar. BAŞAK: Napacaz senin bu üşengeçliğini merak etme depresyonda falan değilsin havalardandır geçer abuk sabuk insanları çıkar hayatından. TERAZİ: Baya bi yoruldun kendini boşladın senin gibi tatlı birini yalnız bırakanlar mal haftasonu güzelce dinlen kendine gel. AKREP: Sen her şeye tahammül edebiliyorsun fakat sana haksızlık yapıldığı anda deliriyorsun. Huzurun için bu insanları hayatından çıkar. YAY: Çok inatçısın çok. Kimse sana yapmak istemediğin bir şeyi zorla yaptıramaz. Bu özelliğine bayılıyorum. Aynen böyle devam OĞLAK:Yalnız kalıp kafa dinlemek istediğin bir dönemdesin.Aksine herkes dünyada bir sen varsın gibi üzerine geliyor.Kaçmak istiyorsun. KOVA: Sabırsızlıkta dünya markası olmuşsun. Seni oyalayan insanlardan hoşlanmıyorsun. Sana göre zaman kaybılar. BALIK: İyi niyet denildiğinde aklıma gelen ilk insanlardansın. Çevren bunu suistimal eden insanlarla dolu. Kendini onlardan korumalısın. |