![]() |
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
1 Eklenti(ler)
Tencerede Bütün Tavuk Kızartması
http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1403695284 Malzemeler
Bütün tavuğu temizleyip bir güzel yıkıyoruz. Her tarafını tuzlayıp büyükçe bir tencereye koyup kapağını kapatıyoruz. Kısık ateşte en az 1 buçuk saat 1 ya da 2 kez çevirerek kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Tavuğumuz kendi suyunu salıp çekecek. Çok çevirmeden pişirin tavuğumuz dağılmasın. Göğüs kısmı etli olduğundan genelde o taraf aşağıda kalacak şekilde pişirin ki içi güzel pişsin. Ağızda dağılıyor, nefis bir tad. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.