ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Komedi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Erkek ve Kadınlar İçin Chat Yapma Yasaları.. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=10773)

puslu 03-10-2007 04:24 PM

Erkek ve Kadınlar İçin Chat Yapma Yasaları..
 
Erkekler için

1. Chata mutlaka bir hatun ayarlamak zihniyetiyle girilmeli, bir erkekle arasında geçen sohbet yalnızca küfürleşmeden ibaret olmalıdır.

2. Bir bayana belli aralıklarla 3 kez "SLM" gönderilmeli ve cevap gelmemesi durumunda mutlaka küfür edilmeli ve pencere ondan sonra kapatılmalıdır.

3. Olurda Sohbet Edecek Bir bayan bulunursa 5 dakikalık tanışma faslının hemen ardından sevgili varmı yokmu diye yoklama çekilmelidir.

4. Herhangi özel bir anısını veya problemini anlatan bayana karşı hemen özel hisler beslenmelidir.

5. Canım kelimesini kullanan bir bayana ilk fırsatta beraberlik teklifinde bulunmalı veya aşık olunmalıdır.

6. Arasıra hemcinslerini düşünerekten bayan nickine bürünmeli ve cinslerinin egolarını tatmin etmelidirler.

7. Bir genel sohbet ortamında hatunlarla arasının düzgün olduğu tespit edilen erkekler düşman listesine eklenmeli ve onları küçük düşürecek davranışlarda bulunulmalıdır.

Bayanlar için


2. Kalabalık kanallara giren bayanlar başına gelecekleri direkmen kabul etmiş sayılır.

3. Anası dahil tüm yakınlarına karşı yapılan sözlü saldırılardan kendini korumakla yükümlüdür.

4. Açılan özel pencerelerin hepsine cevap vermek gibi bir zorunluluğu olmamasına rağmen yiyeceği küfürleri hesaplaması gerekmektedir.

5. Şirin gözükmek için evet yerine efet demek zorundadır...

6. Birine canım dediği an diğer kişiler tarafından bu hatun kaşar diye düşünüleceğini bilmeli ona göre hareket etmelidir.

7. Bir erkeğe salak dediği an o erkeğin, bana bir diyene ben 10 katını söylerim felsefesi yürüteceğini unutmamalıdır.

8. Sanal ortamdan gerçek ortama geçişte mutlak aşk yaşanmalı, dostca bir ilişki kurulmamalı..

lugya_7 03-10-2007 05:45 PM

emeğine sağlık..

:))

angelesdream 03-10-2007 09:37 PM

bayanları bilemiyeceğim ama erkeklerde bunların hepsi harfiyen yaşanmaktadır. yazık yani..

rebellious23 03-10-2007 09:52 PM

Alıntı:

angelesdream tafarından gönderildi (Mesaj 64671)
bayanları bilemiyeceğim ama erkeklerde bunların hepsi harfiyen yaşanmaktadır. yazık yani..

bence tam tersi :)


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.