ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Astroloji (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=610)
-   -   30 Ekimde Doğanlar (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=107434)

Şengül Şirin 06-07-2010 12:38 PM

30 Ekimde Doğanlar
 
30 Ekimde doğanlar


Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır. . Maddi evlilik yapabilirler. Gözlemcilikleri çok güçlü olduğu içinde çoğu kez görüşlerine başvurulur. Yaşamı farklı yönlerden irdelemekten hoşlanırlar. Gelişmeye açık gibi görünseler de tutucu olduklarından dolayı pek fazla insanlara yakın olmaktan hoşlanmazlar. Genelde fikirlerini kendine saklayan kişilerdir.

Bugün Doğan Kadınlar


Garip bir doğaları vardır.. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla aşkı sürekli kendilerinden sürekli uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar.. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürlerdir.. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak seçtikleri eş onları fazlasıyla hak ederler.. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte asla ayrılığa yer olmayacaktır.


Bugün Doğan Erkekler

Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilerdir. Onlarla yaşamak kolay değildir. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadıkları için birlikte oldukları kişilerin de yaşam düzenlerine karışırlar. Titiz ve sorgulayıcıdırlar. Amaçsız ve beklentisiz kişiler için zaman harcamaktan hoşlanmazlar. Az veya çok kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler Aşk ilişkileri zordur..Sürekli denetleme duyguları yüzünden partnerleriyle aralarında sürekli sorun çıkar.


Bugün Doğan Çocuklar

Daha doğduğu anda yaşama ciddi bakan bu çocuklar mama saatlerinin aksamasına dayanamaz ve hastane odasında çığlıklara başlar.Rol yapma yetenekleri öylesine gelişmiştir ki küçük yaşlarda ayna karşısında mimiklerini incelerler. Çoğu kez sesli düşünür ve annesini taklit ederler.. Okul yıllarında disipline en yakın yine bu çocuklardır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.