![]() |
Dj Asil &Amp; Noxi Style &Amp; Ferman - Sen Benim Herşeyimsin
Sen benim her şeyimsin
Sen benim sevdiğimsin Sen benim birtanemsin İnan buna yarrrrrr İnanmadın bana kıydın aşkıma Oysaki ben kendimi verdim sana Kendimi serdim yollarına Bakmadın ardına dönüp bir defa Sen benim her şeyim Sen benim aşkım Kalbime yer açan sönmez aşkım Kıydın ikimize Nasılda sevdim Unuttun dedin ya ona gittin Aşkımızın sonu böylece bitti Rüyaydı sanki uyanamadım ki Dalmış gitmişim eskide günlere Baka kaldım o zeytin gözlere Aşkını silemem imkansız Kaldım tek ben ve dermansız Yaşarmı sandın kalbim sensiz Bak hadi bana bi bak yine sensiz Sen benim her şeyimsin Sen benim sevdiğimsin Sen benim birtanemsin İnan buna yarrrrrr Hayat artık bana çok boş geliyor Eskide günlere aklım şaşıyor Ne kadar sevmişdik birbirimizi Sende seviyosun hala demi Sevdim ben seni başkası olamaz Benim kalbime kimseyi sokamaz Bendeki yerini kimseler alamaz Sana benim gibi başkası bakamaz Hergün ağladım ben hep ikimize Ağladım işde sen üzülme diye Dön bana yeter be bitsin bu çile Öldürme beni sen bile bile Tanıdım seni tatdım ben aşkı Bende bilemedim neden hala sen Anladım başkası olmadı Yerini birdaha kimseler alamadıııı Sen benim her şeyimsin Sen benim sevdiğimsin Sen benim birtanemsin İnan buna yarrrrrr |