![]() |
Bugra Milat Ft. Rahdan - Affet Beni Sevgili.
.:: Buğra Milat ::..
Kalemi aldım elime ve sen heryerde ilham oldun. Dile getirdin bu dili ve ben dillerde zikroldum. Fikroldun her zaman sen,güzellerin en güzeli. Aydınlattın heryeri,karanlığa nur oldun. Koşar aklım sana doğru,tüm yollar sana çıkar. Aşkım yakar cihanı,nihanım yok ki sana. Topraktan oldu beden,topraktır bana kefen. Bilirim ki ben bu yolda,gidenlerden yok dönen. Sabreyle ey ruhum,bu yalancı dünyada. Ah edip de vah etme,görmek istediğini yaşa. O ister ve ben yazarım.Sizler dinlersiniz. Sahteden bu dünyada,kiralık bedenleriz. Ellerim semada,gözlerim kapalı. Dillerimde senin adın,isminle başladım. ..:: Nakarat ::. Senin adına yazdığım her satır aklımda. Seni andım dillerde hece hece,sevgili. Senin adınla başladım,bu hayat yolunda. Seninle biteceğim,affet beni sevgili. ..:: Rahdan ::.. İçime doğduğunda,hapsettiğin özleminle. Kavuşacak her sevgili elbet,günün birinde. Veşşemsü fecr,güneş batacak birgün. Herkes benim için ağlasın,ben seni gördüm. Kuşun cıvıldamasında bile senin adını duyarım. Yakardığım bir tek sen.Yakarsın,korkarım. Kiramen katibin yanımda,zaten herşey katibin. Ahir ömrümün sonuna kadar,hep bugünümü bekledim. Ellerim semada,senden seni istedim. Gözlerim kapalı,kavuşunca biter hasretim. Diilerimde senin adın,senin adını heceledim. İsminle başladım ben,isminle biteceğim. |