![]() |
Dj Rakipsiz Ft The Kral &Amp; Tarik - Canim Sana Feda
GeL bana SariL bana
bu Canim Sana Feda..!! Senin Askin OLmasa... Ne Yaparim.. Ne Yaparim Sensiz bu Lanet Dünyada..?? Senden baska Kimse Giremez bu KaLbime Senden baska Kimseye bakamaz GözLerim YeminLe..!! ELLerim ELLerinde KaLbim Her Zaman SeninLe ben Sana Asik oLDum Hemde DeLiCesine..!! Sen TaTTirdin iLk Defa Aski bana GözLerim KapaLiydi Tekrar baqLandim SeninLe Hayata..!! Senden Önce inanmazdim iLk Görüste Aska bana bakisLarin bir baska bu Can Feda Senin O Kara KasLarina..!! HaLa inanmiyorum bu bendeki Sana bana O Kadar Uzak Durma AL Kendi Yanina Sar Sim Sicak KoLLarina Vereyim bende KaLbimi Sana..!! GeL bana SariL bana bu Canim Sana Feda..!! Senin Askin OLmasa... Ne Yaparim bu Hayatta..?? YanLiz Senin icin Varim bebeqimm Nereye Gidersen ben SeninLeyim Sensin benim Herseyim Sensin beni benden ALan MeLeqim Sen GüLbebeqimsin SoLmayan Tek Ciceqimsin..!! Senin icin AtesLer icinde Yanar bu bedenim Senden baskasina bakamaz bu GözLerim Her Gece Resmine bakarim EfkarLanir bir Sigara Yakarim Üfürdüm Gökyüzüne Sana oLan Askimi Hisset Diye..!! YanLizCa Sen Varsin..!! GeL bana SariL bana bu Canim Sana Feda..!! Senin Askin OLmasa... Ne Yaparim bu Hayatta..?? GeL bana SariL bana bu Canim Sana Feda..!! Senin Askin OLmasa... Ne Yaparim bu Hayatta..?? GeL Askim GeL Artik..!! oLmuyor Sensiz... bu GünLer Gecmiyor Sensiz... NeoLur GeL SariL KoLLarima..!! |