![]() |
Zeytinyağlı Taze Rezene Kökü
1 Eklenti(ler)
Zeytinyağlı Taze Rezene Kökü
4 kişilik Malzeme: 1 kg taze rezene kökü 1/2 su bardağı zeytinyağı 2 adet domates 1 adet soğan 3 diş sarımsak 1 su bardağı su Yarım limon Tuz, karabiber http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1274695690 Tarifi Rezenelerin beyaz kısımlarına üç parmak kala saplarını kesin ve yıkayın. Uzunlamasına kesip fırın tepsisine dizin. Bir kasede zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, doğranmış soğan, domates, tuz, limon suyu, su ve karabiberi karıştırın ve rezenelerin üzerine eşit şekilde gezdirin. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. 200 dereceli fırında 35 dakika pişirin. Ilık veya soğuk servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.