![]() |
Batın - Son Bir Güne Hep Sabır
Hiç Bi Şeyin Hesabını Vermedim Ve Vermem
Beklediğin Mutlu Anlar Gelmedi Gelmez Sabır Taşar Gün Biter Elde Yoktu Değerler Bak Keyfe Gün Geçer Keder Değil Her Sefer Kader Değil Bu Zafer Tahamüldür Keşkeler Yok Olursa Sebepler Sabır Taşı Cenk Eder Ölüm Oyun Sobele Ve Ölüm Sonun Beklersin Oyun Değil Yaşamın Ölüm Oyun Sonundur Yaşam Harbi Sorundur Kural Yoksa Kuraldır Elemekte Olduğun Günlerden Irağım Sefalet Bi Parça Değil Zenginlikte Harcarsın Herkes Eşit Herşey Aynı Kominizim Anlarsın Zayıf Kalır Bedenin Yorgunluk Ve Salgının Duygusal Kuruntular Depresyon Ve Sağlamım Ama Vardır Her Cümlede İstenmeyen Şeylere Kolay Gelsin Gösterir Zor Olanda Öfkene [Nakarat] Kaybetmek İstersin Ve Bazen Sorunsuz Yaşamanın Dururken Oyunsuz Zaferler Vesaire Yalanlar Gerçektir Uyurken Hayatidir Hayalin Her Sokak Ve Ecelim Vaziyet Aynı İdama Mahkum Olur Hislerin Karamsar Bakış Açı Dayatsan Kalıp Açıp Ölüm Olmaz Sizden Ve Ecel Gelsin Beklerim Oyun Hile Kavgalar Dolu Hile Aynılar Ayrıntı Bi Yol Değil Küçüklüğümden Aynalar Her Bi Yanı Karanlıktır Saptığım O Sokaklar Kaptığım Köşe Bana Görmüşsündür Tokatlar Sövmüşsündür Her Şeye İsyan Edip Günlere Değinecek Konulardan Yalan Gelir Her Neşe Hiç Bişey Yok Olmaz İnsanlar Öyle Bilir Değişmez Sandığın Şeylerdendir Hayalin Düşeş Değil Zarların Ve Serbest Değil Yaşantı Konum Değil Ayrılık İstemediğim Olmadı Sorun Benim Tamam Kabul Herkes Değil Taktığım Sonu Olmaz Duyguların Son Bi Güne Hep Sabır |