![]() |
Feveran Bs - Bir Dakika
bir dakika ver bana tamam ney yapsam haksızım
çarelerdi çaresiz olan ve bende kalmışım yürekte bir sızıntı var, kalbim ellerinde yakmasaydım keşke son sigaram bendim her seferde umutlarımda vardı söndü gitti bir ateşte bi beste benden size her türlüsü deste deste kalem elimde yine gözyaşıyla satırlarım kurudu gitti bilemedimki eridi gitti gençliğim erkek adam ağlamaz diyen yalancı haksızım ben ağlarım toparlarım sorun degil ki gözyaşım burası dert doluydu benden önce gülmesem,üzülmesem gücenmesem ne hali varsa görmesem kahpelikti oyunun artık sen kazandın bitti umuda doğru yürüdüğüm bu beklemekti son ümitti ipinle kuyuya indim kaldım ortada dumanı ciğere çektim yazdığım satırlaraa - bak bitirdim şarkımı sözümde durdum senin için bak yitirdin sen beni ağlattın içim içim belki şimdi mutlusun bil ki bu yanlış seçim değermiydi söyle hadi kıçı kırık bi piç için? bak bitirdim şarkımı sözümde durdum senin için bak yitirdin sen beni ağlattın içim içim belki şimdi mutlusun bil ki bu yanlış seçim değermiydi söyle hadi kıçı kırık bi piç için? [ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=169760 ] - sen gittin ya şimdi artık sigara yakmıyorum desem inanirmisin hap atıp patlıyorum dumana yol verdim kimyasal takılıyorum nedeni sensin biliyosun ben hep sana yazıyorum şimdi gittin harbi dönüşün olmasın sen harbidende kolpasın ben anladımki oltasın o piçi yollasan ben .mınakoysam neye yarar? seçim senin be vicdansız elbet o da sana koyar bugune dek nasılda görmedim benim aptallığım özür dilerim herkesten dönülmez bi yoldayım yokki sende hiç beyin duysamki zordasın s.kimi oynatırsam eğer en adi .bneyim zor gelir be yaşamak artık hadi biraz daha dayan o bile kahpe çıktı anladım ki o da yalan doğru bendim dimi seni insan yerine koyan s.ktir ol git şimdi onun mesajıyla uyan - bak bitirdim şarkımı sözümde durdum senin için bak yitirdin sen beni ağlattın içim içim belki şimdi mutlusun bil ki bu yanlış seçim değermiydi söyle hadi kıçı kırık bi p*ç için? bak bitirdim şarkımı sözümde durdum senin için bak yitirdin sen beni ağlattın içim içim belki şimdi mutlusun bil ki bu yanlış seçim değermiydi söyle hadi kıçı kırık bi p*ç için? |