![]() |
Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri
Günah
Yürürüm, yalanların ardından Ölürüm, karanlığın ardından Sonsuzluk, kahrolası bir hayal Günahkar gecelerin ardından Sahtekar gecelerin ardından Bile bile göç eder inançlarım Yarım kalır dualarım Çığlıklarla gömülür hayatım Bile bile yalvarır bak ellerim Günah saçar bu gözlerim Ateşlerde yanarım af dilerim Yan Sen Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık Hiç hesapta yokken böyle durup dururken Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık Ah acıyor bak canım bazen Ama gel diyemem gelme hiç diyemem Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen Sende dön diyemem yanma hiç diyemem Yan sen Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan Git ne yapıyorsun ben nasılsa görmeyeceğim Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim Yorgun Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Sen miydin ben artık yokum diyen Der miydim böylesini hiç sen Sevmiştin hani çokta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğim Denizler götürse gözyaşımı Anlar mı sevgilim dediğim Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığında nerelere gideyim Sorunca kader sorunca Dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca Ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin Hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yarımdan Ve kimler gitmişti Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın Daha başlamadan Ah sendin dünyalar ! Ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar bir gece bitti düşüm aniden... Dön Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti yüreğimde acısı kaldı Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı Büyük İnsan At savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle at.. Sor herkeze sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle birazda Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür… Susma söyle nasıl yaşar böyle insan Susma konuş hadi anlat büyük insan Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle Kaldırıp atardık ya sevdayı Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendim mi böyle Büyük aşklar böyle mi biterdi? At silip at aşıkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle at Sor ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle birazda Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür Susma söyle nasıl yaþar böyle insan Susma konuş hadi anlat büyük insan Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle Kaldırıp atardık ya sevdayı Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendim mi böyle Büyük aşklar böyle mi biterdi? Susma hani aşk insanı zaten bulurdu Susma hani yıllar aşka çare olurdu Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu Böyle sensiz hergün biraz yok oluşum mu? Efkarlıyım Efkarılıyım bu akşam bir hasretle savaşan Dertler sardı bu akşam sanki içtikçe artan Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum Herşey bomboş yalan Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim Dostum oldu hüsran Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan Ah deliriyorum ki sebebi o, anlarım aşktan İster hüzünlen agla ister sen de iç böyle Düşmeden anlamazsın yalnızsan sen de söyle |