![]() |
İtaat - Ayrılık Sonumuz Oldu Ft. F-Style &Amp; Rutin
Ne vardı zamanlar bizim olsaydı hep elimde kalsaydı ellerin dudaklarımda o sevdigim sarkı gel dedigim zaman gelebilseydin kalsaydın yanımda mahsere denk yüzünde en mutlu gülüslerin öyle bir rüyaki hic bitmeyecek öyle sevgi dolu öyle derin bu mu kaderim hep özlemekmi seni beklemek mi günler geceler boyu ayrılık siirleri söylemekmi bu mu seni sevmek yasamak bu mu ögrenecek beni aydınlıgın ben alıskın degilim gündüzlere kalbe söz gecirmeye calısıyorum cünkü senin adın bir kahpe bıraktıgın odada ben simdi tekim hatıralar sensiz ve zevksiz uykularımdan korkuyorum resimlerine bakamaz oldum şu ayna karsısında güzelligini seyrediyordun ben caresiz git gide yayılır damarlarımda karsıma yılmaz acı yoklugun birgün hatırlayıp beni anarsan bosuna cagırma ben yokum artık terkettigin günü kapımı calarsan bosuna yorulma ben yokum artık sana karsı tüm kapıları kitledim o yalan sözlere ben tokum artık kim sevdi seni benim kadar aşk demeyin bana susun artık
_Zaman aldı götürdü seni benden sevgi istemistim tek senden ayrılık sonumuz oldu söküp atamadım seni kalbimden _Sözler yalan ve dostum sil gözyasını kalpler talandı dostum dik tut basını sevmeyi rüya sen eS gec herseyi kendini ondan alıkoyamazsın evler villada konusamazsın üzülmeni istemez o oysaki sevgiyi bilmez o kahpe ki bir senmi vermistim ugruna hep beni kandırmıs bak bosuna elimde birkac hatıra son bulacak bil ki bu rüya yoklugun anca bana acı veriyor kaLbimi dinlesem yine seni seviyor anlamadım ne bicimmis bu sevgiye mahkum sonum bu mu aşkla bulamadım ben yolumu rahatım kalmadı dört duvarımda haykırdım her gecen yılımda sorgu sual sormayın bana kendimi bulamadım arıyorum hala eski günleri attım sokaga yeter arrık dokunmayın yarama aglamak istedim aglayamadım gecen zamanı durduramadım gecen zamanı durduramadım gecen zamanı durduramadım... _Zaman aldı götürdü seni benden sevgi istemistim tek senden ayrılık sonumuz oldu söküp atamadım seni kalbimden... |