![]() |
Bonibon?Lu, Rulo Kat?Lı Pasta
Malzemeler
Pandispanyası için; 6 yumurta 6 küçük fincan şeker 1 k. fincan su 6 k. fincan un 1 pkt kabartma tozu 1 pkt vanilin 2 çorba kaşığı kakao Kreması İçin; 3,5 su bardağı süt 1 yumurta 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı un 1 çorba kaşığı nişasta 2 paket vanilin 2 çorba kaşığı kakao - Damla Çikolata - Bonibon - Rulo Kat Hazırlanışı Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz. Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 25-30 dkk kadar pişiriyoruz.. ve soğutuyoruz. Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz. En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruz. Soğuyan keki 2′ye kesip arasına kremamızı sürüyoruz. Diğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz.. En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruz Üzerine de bolca bonibon serpip hayran hayran pastaya bakıyoruz http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.