| Prof. Dr. Sinsi |
11-29-2012 09:11 AM |
Boosok Tarifi..
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg
Boosok Tarifi
Boosok Malzemeleri- 2 TATLI KAŞIĞI TOZ MAYA
- 1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER
- YARIM SU BARDAĞI ILIK SÜT
- 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
- ALDIĞI KADAR UN
- KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
Boosok Yapılışı- MALZEMELERİMİZİ 1 KABIN İÇİNDE KARIŞTIRIP HAMURUMUZU YOĞURUYORUZ.
- TOZ MAYAYI ERİTMEMİZE GEREK YOKTUR.
- 1 SAAT MAYALANMASI İÇİN BEKLETİYORUZ.
- TEZGAHIN ÜZERİNDE 5 SANTİM KALINLIĞINDA AÇIYORUZ.
- İSTER DİKDÖRTGEN İSTER YUVARLAK ŞEKİL VERİYORUZ. (BEN ÇAY BARDAĞIYLA KESTİM)
- KIZGIN YAĞDA KIZARTALIM.
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.