![]() |
Jambonlu Patatesli Kuşkonmaz
Jambonlu Patatesli Kuşkonmaz (Almanya)
Jambonlu Patatesli Kuşkonmaz (Almanya) 4 kişilik MALZEME: 1'er kilo beyaz ve yeşil kuşkonmaz 1 kilo taze patates 150'şer gr. dilimlenmiş jambon çeşitleri. 1. Kuşkonmazları tarife göre haşlayın. 2. Patatesleri soyarak tuzlu suda 10-12 dakika haşlayın. Suyunu dökün patatesleri sıcak tutun. 3. Jambon dilimlerini bir servis tabağına dizin. 4. Kuşkonmazları sıcak bir servis tabağına koyun. Jambon çeşitli sos ve patates ile servis yapın. Servis tabaklarını bir ısıtıcının üstünde bekletin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.