![]() |
Dr.Ender Saraç'tan Tokluk Hissi Veren Çayın Tarifi
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg 1 büyük kupa kadar suyun içine yarım tatlı kaşığı mate çayı ve 5, 6 ıhlamur yaprağı, 2 dk kadar kaynatılıyor. 2, 3 dk kadar demlenmesini bekledikten sonra,içine nane sapı ve yaprakları katılıyor. Bu çayın içine şeker karıştırmadan, sabah, öğlen ve akşam yemeklerden 10 dk önce içiliyor. Yemeklerden önce bu çayı içtiğinizde iştahınızın baskılandığını göreceksiniz diyen Ender Saraç, bu ölçülerin bir büyük çay fincanı yada ofislerde kullanılan kahve fincanı için geçerlidir, eğer iş yerinizde de bu çayı uygulamak istiyorsanız ve her öğün bu çayı hazırlama imkanınız olmuyorsa bu ölçüleri 3 ile çarpıp, gün içinde içebilirsiniz ama tabi ki her öğün tazesini yapıp içmenin daha faydalı olduğunu söylüyor |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.