![]() |
Toygar İşıklı - Ezel Orijinal Dizi Müzikleri Albümü 2011 Son Çıkan Müzik Albümleri
Toygar Işıklı - Ezel Orijinal Dizi Müzikleri Albümü 2011 Son Çıkan Müzik Albümleri Tanıtımı Masalca.Org'da
Tam boyutunu görmek için tıkla http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Tam boyutunu görmek için tıkla http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg 1. Jenerik Müzik: Toygar Işıklı 2. Eyşan Unutamıyorum Müzik: Toygar Işıklı 3. Ama Unutamıyorum Müzik: Toygar Işıklı 4. Birleşme Müzik: Toygar Işıklı 5. Aynadaki Yüz Müzik: Toygar Işıklı 6. Aşk ve Fırtına Müzik: Toygar Işıklı 7. Herkes Öldürür Sevdiğini Şiir: Oscar Wilde Şiiri Seslendiren: Tuncel Kurtiz 8. Aksiyon Müzik: Toygar Işıklı 9. Barut Kokusu Müzik: Toygar Işıklı 10. Yazgı Müzik: Toygar Işıklı 11. İmkansız Müzik: Toygar Işıklı 12. Bu Nasıl Bir Büyü Müzik: Toygar Işıklı 13. Karanlığa Doğru Müzik: Toygar Işıklı 14. Durursan Kurtlar Kokunu Alır Müzik: Toygar Işıklı Seslendiren: Tuncel Kurtiz 15. Savaşmaktan Yoruldum Müzik: Toygar Işıklı 16. Ölümle Yaşam Arasında Müzik: Toygar Işıklı 17. Gitmek Kalmak Müzik: Toygar Işıklı 18. Sonun Başlangıcı Müzik: Toygar Işıklı 19. Ali Cengiz Müzik: Toygar Işıklı 20. Kenan Birkan Müzik: Toygar Işıklı 21. Masum Hayatlar Müzik: Toygar Işıklı 22. Herşey Değişir Müzik: Toygar Işıklı 23. Bir Hikaye Anlatayım Mı Sana Müzik: Toygar Işıklı 24. Kirlenmiş Hayatlar Müzik: Toygar Işıklı 25. Sekiz Müzik: Toygar Işıklı 26. Mahşer Müzik: Toygar Işıklı 27. 8 Eylül ( Yanlış Söz Öldürür ) Müzik: Toygar Işıklı 28. Etme Şiir -Mevlana Celaleddin Rumi Şiiri Seslendiren: Tuncel Kurtiz 29. Ben Sana Hiç Yetişemedim Müzik: Toygar Işıklı 30. Geçmişin Gölgesinde Müzik: Toygar Işıklı 31. Kerpeten Müzik: Toygar Işıklı 32. Eve Dönüş Müzik: Toygar Işıklı 33. İnsan Yaşıyorken Özgürdür Şiir: Edip Cansever Şiiri Seslendiren: Tuncel Kurtiz 34. Günah ( Kara Leke ) Müzik: Toygar Işıklı 35. Bahar Müzik: Toygar Işıklı 36. Kahramanım Müzik: Toygar Işıklı 37. Hoşçakal Adı Şehir Müzik: Toygar Işıklı 38. Jenerik ( Version İntro ) Müzik: Toygar Işıklı |