![]() |
Akademik Terimler Sözlüğü B
Bachelor of Science(BS, BSc): Fen Fakültesi Mezunu Bachelor of Education (BEd): Eğitim Fakültesi Mezunu Bachelor of Engineering(BE): Mühendislik Fakültesi Mezunu Bachelor of Fine Arts(B.F.A): Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu Bachelor of Music (B.M) : Müzik doktorundan önceki akademik ünvan Bilim Dalı: Disiplin olarak da adlandırılır. Öğretim konusu olan veya olabilecek bilgilerin bütünü Bilim Sınavı: Yüksek lisans başvuru aşamasında bazı programların başvuran öğrencilere uyguladığı, programla ilgili genel bilgilerin test edildiği genellikle yazılı uygulanan sınav. Bilimsel Hazırlık: Yüksek Lisans, Doktora ve Sanatta Yeterlik programlarında adayların eksikliklerini gidermek amacıyla uygulananan eğitim programı. Bilimsel Hazırlık Programı'nda geçirilecek süre en çok bir takvim yılıdır Bölüm:Amaç kapsam ve nitelik yönünden bir bütün oluşturan, birbirini tamamlayan veya birbirine yakın anabilim ve anasanat dallarından oluşan; fakültelerin ve yüksekokulların eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve uygulama birimidir. Anabilim ve anasanat dalları, bilim ve sanat dallarından oluşur. |
thanks for post
|
Thank you for sharing relation. waiting for new work.
|
good job. wish you continued success.
|
thanks for share good sharing
|
thanks for share good sharing
|
thanks for share. i am look at the your system
|
I really enjoyed listening to music sharing.
|