ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Cinsellik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=637)
-   -   Eşim Hiç Sevişmiyor Mastürbasyonla Rahatlıyor Ne Yapmalıyım (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1042166)

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 11:17 AM

Eşim Hiç Sevişmiyor Mastürbasyonla Rahatlıyor Ne Yapmalıyım
 
Eşim hiç sevişmiyor mastürbasyonla rahatlıyor ne yapmalıyım

10 yıllık evli bir kadınım. Eşimle altı aydır sevişmiyoruz. Onu tahrik etmeye çalışıyorum, Ancak o mastürbasyonla rahatlıyor. Sizce ben ne yapmalıyım? D.B./İzmir

Nedenini araştırın ve eşinize hissettiklerinizi anlatın

Çiftler için cinsellik, hassas bir konudur ve konuşmaktan kaçınılır. Eşler en özel durumları paylaşırlar. Ancak bunu söze dökmek zor gelebilir.

SORUNU KONUŞUN!

Sizin eşinizle aranızda cinsellik konusunda bir uzaklık oluşmuş, ancak bunun nedenlerini ikiniz de konuşmamışsınız. Size önerim; eşinizle bu konuyu konuşmanız... Ona kendi hissettiklerinizi anlatın, sizinle birlikte olmak yerine neden mastürbasyonu tercih ettiğini anlamaya çalışın. Bunda sizin sorumluluğunuzun ne olduğunu ve eşinizin sizden uzaklaşmasının nedenini bulmaya çalışın. Herkes kendi hatalarının farkına varırsa, değiştirmek daha kolay olacaktır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.