![]() |
Kızlık Zarım Bozulmuşmudur Hamile Kalma Olasılığım
Kızlık zarım bozulmuşmudur hamile kalma olasılığım
Hocam öncelikle merhabalar size bir kaç sorun olacak daha öncede mail attım ama cevap alamadım sorularım şunlar : 1- 14 yaşındayken bir bisiklet kazası geçirdim araba çarpıcak korkusuyla bisikleti ayağımla durdurmaya çalışırken vajinam bisiklet koltugunun sivri kısmına denk geldi o an bir uyuşma hissettim ve eve gidip baktığımda çamaşırımda 3-4 damla kan gördüm sizce kızlık zarım bu konumda bozulmuş olabilir mi? 2-şuan 21 yaşındayım nişanlımla ilk ilişkimi yaşadım nişanlım içime girdi fakat vajinamdan kan gelmedi sizce bunun nedeni küçükken geçirdiğim o kazadan dolayı olabilir mi kızlık zarım bozulmuş olabilir mi? nişanlımla bir çok kez ilişkiye girdik fakat hiç birinde kan gelmedi bunun olma olasılığı sizce nedir? 3-nişanlımla 18 temmuzda ilişkiye girdik ve adetimin ilk günüydü tam ilişkiye girerken adet olduğumu farkettim adetliyken ilişkiye girdik nişanlım prezervatif kullanarak korundu fakat adetim 5-6 gün olurken bu sefer 2 gün oldu sizce hamilelik riski nedir ve gebelik dolayısıyla 2 gün adet olmuş olabilirmiyim? acil olarak cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ...saygılarımla |
Burada hoca yok doktorda yok ilk önce onu belirteyim tabi sitede ziyaretcilerinden mutlaka dr olan vardır ama bu konuyu görüpde cevap verme olasıkları zor.
Soruların cevaplarına gelince okuduklarımız doğrultusunda kızlık zarının yırtılması için vajina içine birşeyin girmesi gerikiyor bisikletin sivri kısmı denk geldi demişsiniz bunda bence zedelenme olmuştur... İlişkiye girdiğiniz halde kan gelmemesi yani zarın yırtılmaması olağan birşey hamilelikte kızlık zarı bozulanlar var... Adet döneminde hamile kalma olasığı çok düşüktür buna benzer bir konu açmıştım doktor ağzından cevapla... |
nasıl bir konu buya
|
herkezin bir derdi bir sorunu var ister bilerek ister bilmeyerek bu hale girilmiş ve açıkcası herkez bilmesin gibi düşünülüp buralarda sanlada internette bir çare bir cevap aranmakta. evet tuhaf ve bir o kadarda garip ama gerçek işte. elden bişey gelmiyor :)
|
bu kadar özelin paylaşılması tuhaf geldi bana
bu gibi sorunlarını bir doktora danışsa daha mantıklı olmazmı ? neyse herkesin bi düşüncesi var dimi.... |
şimdi işin en doğrusu o tabiki bir uzamna danışmak sonuçta bizde burada kaynaklardan konular paylaşıyoruz ama bu şekil mağdur diyelim artık vatandaşlar yapmış oldukları hareketlerin ancak bu duruma gelmesinde akılları başlarıa geliyorki, bu da uzaman gidilip herlezin bilmesi ve zor durumlara girilmesi demek. açıkçası bilinirse de neler olur tahmin edebiliyorum. dediğiniz gibi herkezin artık bir mantığı var :)
|
bilmiyorum ne diyeyim ki
|