![]() |
Kulak Deldirme İle İlgili Yardım
Merhabalar. Bundan 3-4 gün önce kulağımı deldirdim. Delen kişi bir kaç gün küpeyi çıkarma dedi kulağından. Ancak daha sonra ağrı yapmaya başladı. Çıkarmaya çalıştım çok acıdı. Daha sonra bugün çıkardım ama sarı renkli bir sıvıyla beraber kenadı. Acaba iltihab yada enfeksiyon kapmışmıdır ? Önerileriniz neler ? Denize yada havuza girebilirmiyim ? Çok teşekkürler.
|
Kulak Deldirme İle İlgili Yardım
Alıntı:
RapMann Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar. Bundan 3-4 gün önce kulağımı deldirdim. Delen kişi bir kaç gün küpeyi çıkarma dedi kulağından. Ancak daha sonra ağrı yapmaya başladı. Çıkarmaya çalıştım çok acıdı. Daha sonra bugün çıkardım ama sarı renkli bir sıvıyla beraber kenadı. Acaba iltihab yada enfeksiyon kapmışmıdır ? Önerileriniz neler ? Denize yada havuza girebilirmiyim ? Çok teşekkürler. bi kulagımı baya önce deldirdim onun ağrısını hatırlamıyorum ama sol kulağımı 3 hafta önce deldirdim. bana da "1 hafta çıkarma küpeyi ve kulak delme küpesini değiştir"dedi. kulağın bi süre acıyor ağrısına dayanman lazım bepanten die krem önerdi ama kullanmadım şuanda hiç bi problemim yok. sarı renkli sıvı sanırım iltap olabilir kanamasıda zorla çıkardıgın için olabilir. havuza denize çok rahat girersin ama aynı yere biraz zor olsada tekrar küpetak yoksa kapanabilir |