ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Diyabetle Güzel Yaşam Yaz Kampı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1038492)

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 06:24 AM

Diyabetle Güzel Yaşam Yaz Kampı
 
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türkiye Diyabet Vakfı tarafından düzenlenen "13. Diyabetle Güzel Yaşam Yaz Kampı", Bursanın İznik ilçesinde yapılıyor.

DSİ İznik Tesislerinde düzenlenen kampa, Kocaeli, İstanbul, Adapazarı, Afyon, KKTC, Kahramanmaraş, Bursa, İskenderun, Kayseri, Sivas, Samsun ve Ankaradan 96 diyabetli çocuk ve genç katılıyor. Prof. Dr. Şükrü Hatun

başkanlığında biri çocuk ruh sağlığı uzmanı 6 doktor, 3 diyetisyen ve 4 hemşire ile 8 üniversite öğrencisi katılımcılara eşlik ediyor.

Sabah saatlerinde kan şekeri ölçümü ve insülin enjeksiyonlarının yapılmasıyla başlayan kamp, diyabet eğitimi, spor, yüzme, eğlence ve çeşitli oyunlarla sürüyor.

Prof. Dr. Şükrü Hatun, kampın amacının diyabetli çocuklara kendi kendilerine bakım becerisi kazandırmak ve yaşam güçlerini desteklemek olduğunu belirterek, "Kamp her yıl olduğu gibi bu yıl da çok başarılı geçiyor. Ekibimiz yüksek bir özveri ve mutlulukla çalışıyor. Kampımıza katılan çocuklar buradan diyabet bakım bilinci kazanmış olarak evlerine dönecek" dedi.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.