ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Rüya Tabirleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=621)
-   -   Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0 İndir (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1033225)

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 11:23 AM

Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0 İndir

Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0

Boyut : 1.53 Mb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Türkçe

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

Üretici Firma : Trunçgil Teknoloji

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Tanıtım:
Trunçgil Rüya Tabirleri 3, Trunçgil Teknoloji firması tarafından geliştirilen ücretsiz 32 Bit Windows sürümüdür. Sözcük kapasitesi geniş, kullanımı kolay ve estetik arayüzü ile şimdiye kadar üretilen diğer tabir programlarına iyi bir alternatif olabilecek düzeydedir. Sözlük muhteviyatı, İmam Nablusinin eserlerinden faydalanılarak hazırlanan yazılımda istediğiniz tabiri fare kullanmadan birkaç tuşlama ile anında görebilirsiniz.

Özellikler:

1. Windowsun bütün sürümlerinde kolayca kurulabilme
2. Sözcük tamamlama özelliği olan arama kutusu
3. Düşük sistem özelliklerinde bile bilgisayarı ağırlaştırmadan kolayca arama yapabilme
4. Sadece klavye kısa yolları kullanılarak rahat bir şekilde kullanılabilme
5. Düşük RAM kullanımı

Trunçgil Rüya Tabirleri 3.1.0

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 11:24 AM

rüyamda evimizin duvarları eskimiş boyası kavlamış kötü durumdaydı bunun anlamı ne olailir yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.

Rabbim hayırlara çıkarsın ilk önce..gördüğünüz rüya sizi ve ailenizi bir takım sıkıntıların bekeldiğini..duvarların eskimesi bu sıkıntının sağlıkla ilgili olma olasılığının yüksek olduğunu gösterir...boyanın eskimesi ise evliyseniz eşinizle bekarsanızda sevgilinizle problem yaşayacağınıza delalettir..yada aile bireylerinden birinin bu problemi yaşayacağını gösterir..

bu sıkıntıları dualarla az zararla ataltırsınız..yer gök dua üzerine...selam ve dua ile kalın..

hımm...bende rüyamda ablamın yeni bebeği oldu...o bebek kundakta saılı böyle konuşmaya başlıyor...ay diyorum nasıl olur 2 günlük bebek böyle konuşabilir...ama ne dediğini bilmiyorum...ama gayet bizim gibi konuşuyordu...

yorumlarsan çok memnun olurum ablam...teşekkürler şimdiden...

Ablacığım..ilk önce hoş geldin diyorum...rabbim hayırlara çıkarsın inş..bebek kundak konuşması hepsi ayrı ayrı bir müjde...ama rüyada kız bebek görmek hayırlı bir haber alacağına ki..yeğeninin kız olduğunu biliyorum..erkek bebek sıkıntıdır....hiç beklemediğin andada mucizeye tanık olacağına .kundakta oluşu ise senin özverili ve sabırlı bir eş ve anne olacağına delalet kundağın beyaz oluşu ise..özverinin ve sabrın mükafatını göreceğine gösterir...yalnız yeni doğan bir yeğen göremediğin için bilinç altıda olabilir...
evlilik yakın galiba ablammmmm..varmı kız aday..

çok güzel ablam teşekkürler...aday yok ablamda, ablam hamileyken he beni rüyalarında görürdü..kimi zaman bi atın yanında,kimi zaman makarna dolu bi yerde...bende ona senin kız bana uğurlu gelecek sanırım derdim...

yani bilemiyorum...yiğenim bana cennetten gelirken güzellikler getirdi sanırım...

senin kısmet makarna kralıymış )))))))) kıs deseydinde doğuma girmeden sancı çekerken dua etseydi...hamile kadının doğum esnasında edeceği dua kabul olurmuşş..tabi o acıdan aklınada gelirmiydi bilemem....

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 11:25 AM

:) :) olabilir ama atın yanında görmüş bikeresinde..çiflik ağasıda olabilir :) o bana hamileykende ederdi...bakalım bekleyip görücez artık...

ablam yine etkisinde kaldığım bir rüyamı yorumlamanı istiyorum...daha önce yorumladığın rüya çıktı biliyomusun...teşekkürler şimdiden...

dün akşam rüyamda bizim evdeyiz...bir örümcek var ağ örüyor ama o kadar büyük ki örümcek böyle kocaman bi kedi kadar var nerdeyse....ama siyah değil böyle krem-gri arası bir renkte örümcek...yanımda biri var öldürüp atayım şunu dışarı diyor..bende atma o örümcek bana haber getirdi...hemde kocaman güzel bir haber görmüyomusun örümcek beyaz zaten diyorum...öylece örümceğe baktım kaldım...

hoş geldin ablam..rüyan hayırlara vesile olsun..ablam rüyada örümceğin her türü ve ne şekilde görümüş oluırsan ol pek iyi değil...evinize gircek maddi sıkıntıyı delalettir..sanırım bu senden kaynaklancak harcamalara dikkat..kimseye borçda verme..alamazsın..allaha emanet ol ablam...

hım sağol ablam..bu zamana kadar verdiğim hangi borcu aldım ki zaten...teşekkürler

ablam yine ben.....

rüya yorumların çıktığından ilk sana yorumlatıyorum rüyalarımı....bi önceki rüyada yorumladığın gibi maddi sıkıntılar bu ay oldukça fazla....

herneyse sana iki rüya yazacağım..bunları brer gece arayla gördüm...bu aralar içimde bir iş deşikliği yapma istediği var..bilinçaltıda olabilir rüyalarım...

1.rüya..böyle bir yerdeyiz..15-20 kişi belki daha fazla....bi yere gireceğiz...kapıda görevliler var..sınırlı sayıda insan alıcaklarmış..kapının biri açılıyor..herkes koşmaya başlıyor....bende koşuyorum ve ben geçiyorum kapıyı kapatıyolar...sonra ikinci kapı onuda açıyolar..bi odaya çıkıyor kapı..odada bilgisayarlar var sıralanmış yanyana...her kapıdan geçen bir bilgisayarın başına otuyor...ben tam bir sandalye tutuyorum ama oturamadan bir erkek gelip oturuyor ben ayakta kalıyorum..

2.rüya eskiden staj yaptığım bankayı görüyorum...ben çalışırken 2.katlıydı banka ama şuan tek katlı....rüyamda akşam böyle...bankaya girmek için önüne gidiyorum,kapıyı açıyorum etraf karanlık..merdivenerden çıkıp üst kata geliyorum..niye kimse yok bu bankada diyorum...sonra bir görevli geliyor ışığı yakıyor...diyorumki geçmi kaldım yoksa...hani siz gidin ben çalışacağım diyorum....

ablacığım rüyan hayırlara çıksın...bu aralar nette ve ya bilgisayarada problem var...çoğu zaman giremiyorum...msn de aynı...biraz bekle sana hayırlı iki kapı açılıyor...birini kapıdan girdikten sonra hoşnut kalamyıp kendin kapatacaksın...diğer kapı ise senin için hayırlı olan..sanırım yeni bir iş karşına çıkacak ve senin için maddi manevi rahatlamana sebeb olacak...ve yükselmene rüyada merdiven çıkmak..yükselmek ilerlemektir...

Prof. Dr. Sinsi 11-04-2012 11:26 AM

teşekkürler ablacım...çok sağolll