![]() |
Eurovizyon Şarkımız: ''We Could Be The Same
1 Eklenti(ler)
Eurovizyon Şarkımız: ''We Could Be The Same
http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1267728807 Norveç'in başkenti Oslo'da 25-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 55. Eurovizyon Şarkı Yarışması'nda, Manga grubu Türkiye'yi ''We Could Be The Same - (Aynı Olabiliriz)'' adlı şarkıyla temsil edecek. İSTANBUL - Norveç'in başkenti Oslo'da 25-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 55. Eurovizyon Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi ''We Could Be The Same'' adlı şarkıyla temsil edecek Manga grubu, şarkıyı seslendirdi. TRT Tepebaşı Stüdyosu'nda, Eurovizyon şarkısının tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Manga'yı, yapılan ankette en çok oy alan grup olduğu için seçtiklerini hatırlattı. Bu yıl oylamada bazı farklılıklar olacağını ve bunun Türkiye'nin lehine olabileceğini dile getiren Şahin, ''Umarım Manga, şarkısı ile birinci olur'' dedi. Manga grubunun kendilerine üç şarkı teslim ettiğini ve tecrübeli komisyon tarafından bunların içinden birinin seçildiğini belirten Şahin, gönlünden geçenin Türkçe bir parça olduğunu, ancak grubun İngilizce parça seçtiğini, gruba gerek şarkı gerekse kıyafetler konusunda bir müdahaleleri olmadığını söyledi. |
Cevap : Eurovizyon Şarkımız: ''We Could Be The Same
cidden çok kaliteli ve güzel ve söyleyenin İngilizcesi çok akışkan bu yüzden bence kazanırız diyorum ki manga ismini bilen biri olarak + seven biri olarak (grubu dahil) gidip 1.liği söke söke alırız diyorum
teşekkürler |
Manga başarılı ve kaliteli müzik yapan bir gruptur bence de ama açıkçası bu parçanın bize birincilik getirecek kadar kaliteli olduğunu da düşünmüyorum.. Hoş kaliteli olsa ne farkeder, siyasi etkenlerin kol gezdeği bir yarışmada!! Ne işimiz var ki bizim orada, ne sevenimiz var ne dostumuz!? Yine de başarı bizimkilerden yana olur inşaallah diyelim..
|
manga garçekten çok iyi bir grup şarkıda güzel yorumlanmış ma birincilik getirirmi derseniz zor biraz
|